Doğum sonrası doktora hediye

Sentinus17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
760
798
103
29
Kızlar doğum doktoruma hediye almak istiyorum. Fikri olan var mı? Ne almalıyım sizce? Riskli gebeydim ve başka doktorda bebeğimi kaybetmiştim. Bu doktorum sayesinde çok güzel süreç geçirdim ve bu sefer yavrumu kucağıma aldım. Bana dünyaları verdi ve ben şimdi ona ne almalıyım emin olamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bence klinik odasının dekorasyonuna uyan, güzel bir şey alaabilirsin.
Bir ressam arkadaşım var mesela veterinerine iki tablo hediye etti , kisiye özel. Bekleme salonuna asmışlar

İhtiyaci da görülsün dersen adının yazdığı, epey alanı olan bir flash disk de olabilir ya da paylaştığım şekil bir dekor

Eğer çeşit çeşit, eğlenceli boneler takan bir doktorsa bone satan da çok yer var. Eğer sık sık ameliyatlara giren crocs terlikler kullanan biriyse değişim fişi içinde bir crocs terlik alabilirsin, üstünde bebekli doktorlu charmi olan. Ayağına olmazsa ya da beğenmezse gider degistirir

Ben yerinizde olsam odasında kullanabileceği dekoratif bir eşya ( çiçek de olabilir) ve tatlı götürürdüm. Hastanelerde ilgili en tatlı bulduğum gelenek doğum yapanın yakınlarının baklava/kuru pasta dağıtması.

Lamba cok hosmus, ben yaptıracağım bunu Fikir icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…