doğum sonrası dikişlerin atması

papatya20

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
128
18
merhaba kızlar normal doğum yapalı 2,5 ay oldu fakat dikiş atılan bölgemde halen ağrı sızı oluyo üstüne doğru düzgün oturamıyorum .aynayla baktım bugün sanki o bölge kaynamamış açıklık var doktora gidicem korkuyorum ya tekrar dikiş atalım derse diye napıcam bilmiyorum tekrar pansuman yapmaya başladım kendi kendine kaynarmı başına gelen vermı lütfen yardımcı olun .

Benimde dikislerim.acilmisti ve yeri aylarca ilesmemisti korkmayin doktoruniza gidin bana ikincikez dikis atildi.anliyorum sizi korkuyorsunuzdur bende oyleydim ama belki gerek yok zmnla kaynayacak diyecektir doktorunuz. Iki kerede dikis atilmasi gerekirsede sikinti yapmayin benim icin zor gunlerdi evet ama geciyor birkac ay sonra hic bir aciniz kalmayack.cok gecmis olsun papatya20

Teşekkür ederim umarım geçer ama bekle bekle gün geçtikçe ağrısı artıyo ve aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum . dikiş atılırken nasıl olcak yine iğnemi vurcaklar bide kaç gün yatmam lazım ben hiç dinlenemedimki belki ondan böyle oldu hiç yatmadım şimdi yat dinlen dese nasıl yatıyım 2 çocuk yemek işler onların ihtiyaçları . sizin nasıl yaptılar yine doğumhanedemi yoksa muayene odasındamı yapılıyo sonrasında yatmak mı lazım kaynasın diye .

Bende dogumdan sonra oturudum uzerine yatmadim oyuzden acildi dikisler. Evet ikinci.dikis dogumhanede oldu ve igne vurdular ilk vurulanlari hissedigorsun biraz uyusuyor digerlerini daha az hissediyorsun birkac yere enjekte etti uyusturucuyu.dikis atilirlen agri olmadi ama uyusuklugum gecince agri zor oluyor biraz 2/3gun.kadar agrim.oldu bu defa daha dikkatli oldum dinlendim.gecti cok sukur papatya20

düzgün kaynamaz kaynasa bile düzenli olmasını sağllayan biraraya getiren dikiş sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…