Bende baya korkuyorum acilir diye.. zaten acilmaya gelmis durumda.. nasil pansuman yaptiniz?canım bende 3 ay önce doğum yaptım benimde dikişler 6. günde hepsi açıldı korkudan doktora gitmedim tekrar dikiş atılır diye. evde pansumana devam ettim yaklaşık 30. günde filan dikişler tamanen kapandı bi sıkıntı olmadı. bazen geç kapanabiliyor. kuru ve temiz tutmaya dikkat et.
Merhaba.. kremde kullaniyorum zaten antibiyotikli.. sac kurutma makinesinin bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum denemeye basladim.. bilgilendiririm tabimerhaba canim. tuvalet sonrasi sac kurutma makinesi ile mutlaka kurut, bir de kocan sana eczaneden antibiyotikli merhem alsin onu kullan, tabi doktoruna ve eczacina danisarak, gecmis olsun tekrar canim, bizide bilgilendir buradan:)
günde 3 4 defa betatin diye bi ilaçla pansuman edip kuruyana kadar bekliyordum çok çabuk toparladı dikkat edinceBende baya korkuyorum acilir diye.. zaten acilmaya gelmis durumda.. nasil pansuman yaptiniz?
Evet bende artik oyle yapiyorum.. cok tesekkur ederim. .günde 3 4 defa betatin diye bi ilaçla pansuman edip kuruyana kadar bekliyordum çok çabuk toparladı dikkat edince
Cok gec yaa.. bunyeden bunyeye farkediyor demekkiGKiminde 1 haftadakiminde çokggeç ddüşuyor
Sebebini cozemedim ama benimki tamamen iyilesmesu iyileşmesi tum tümddikişlerin ddüşmesi 3 ay i bulmustu
Evet cok geç neler çektim hatirlamak bile istemiyorum...beterin beteri var yani[/QUOTE][QUOTNur_mg, post: 42741531, member: 706532"]Cok gec yaa.. bunyeden bunyeye farkediyor demekki
Doktora gitmedin mi[/QUOTE]Nur_ost: 42742693 .!.:Evet cok geç neler çektim hatirlamak bile istemiyorum...beterin beteri var yani
Gittim tabi hemde ayrii doktorlarada gorundum zamanla düşeceğini beklenen gerektiğini söylediler yapacak birşey yoktu ddikişlerin acilmistui[/QUOTE]Doktora gitmedin mi
baya uzun sürmüşGKiminde 1 haftadakiminde çokggeç ddüşuyor
Sebebini cozemedim ama benimki tamamen iyilesmesu iyileşmesi tum tümddikişlerin ddüşmesi 3 ay i bulmustu
Teşekkürler :)canım 40 45 gün bekle. kendini zorlama, ağır işler yapma yoksa iyileşmen zorlaşır. ha bu arada çok sık emzir. o da iyileşmeyi hızlandırır. bebişinle ve ailenle mutlu bir ömür yaşa tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?