- Konu Sahibi gonluguzel
-
ayrica uygun guzel havalarda disari cikmaya calis.. arkadaslarinla gorus ...
kendine guzel bluz etek ne giyiyorsan al...
guzelligini ortaya cikar esine karsi...
her ne ise..
GULUMSE CANIM. KENDINE GUVEN/ NESELI OL...
KONUS INSANLARLA...
ONLARI COK TINLAMA...
SANA DEGER VERMEYENE SEN DE DEGER VERME...
simdilik bu kadar umarim yardimim olmustur
Canim benim...cok guzel tavsiyeler bunlar...
Cok sagol....cok hosuma gitti...gerci bunlar yapmaya calisiyorum bende...bendede depresyon var ama cocugumda henuz olmadi 1.5 yildir....fakat sen benim bi kez daha gozlerimi acmama yardimci oldun....
Umarim konu sahibi arkadas seninde isine yara....yavruna saril...ve basarabilirsib canim...
Allaha sigin zor aninda.
ne güzel bak senin işine yaramış arkadaşın tavsiyeleri ama bende malesef pek etki yapmıyor yani üzüldüm seninde benim durumumda olmana peki senindemi ilk doğumun benimki gibi çcuğun 1.5 yaşındamı bide çcuğumda yok depresyon demişsin orasını anlamadım cnm nasıl yani...
Hayir canim..ben hic hamile kalamadim 1,5 yildir
Bende baska etkenler depresyona sebep..
Ve bilirim cok iyi o halleri.
Allah yardimcimiz olsun cok zor..
Tedaviyi dene...iyi geliyor.
ahh cnm benim kusura bakma valla ben yanlış anladım çocuğumda yok deyince çocuğumda depresyon yok anladım hatta allahallah o nedemekki dedim kendi kendime valla özür dilerim yaaa olsun cnm herşeyde bir hayır vardır herşey zamanı geldiğinde olur demekki seninkinin daha zamanı deil üzülme 1.5 yıl neki allah hayırlısını hayırlı zamanda versin bak benim çok şükür bir evladım oldu ama bende böyle bir dertle karşılaştım her ne kadar üzülsemde vardır bundada bir hayır diyorum belkide ben böyle sen öyle sınanıyosun bilemeyizki başımıza gelen her olay bizim için allah tarafından birer sınav aslında bu sınavda bakalım allah yolundamı gidip allaha dua edicez yoksa yolumuzdan şaşıp allahın ylundanmı dönücez allah bizleri kendi yolundan şaşırtmasın bizlerin sınavlarını imanımızla geçmemizi nasip eylesin inşallah üzülme cnm benim sende allaha dua et ve deki bu benim allahımın bana bir sınavı vardır bundada bir hayır bana imanım yeter de gerisini düşünme içini ferah tut :)
Yok sorun degil canimevet bende aynen oyle dusunuyorum esimede diyorum..
Allah dert veriyor ki insanlar acaba ne yapacaklar bu dertle..caresini mi arayacaklar yoksa kotu yola mi gidecekler..
Belkide Allah istiyor ki caba sarf edeyim vs..
Ama Allah kotu dert vermesin...sagligimiz yerine gelsin....ruh sagligi cok onemli tatlim biliyorsun bunu benim gibi...yoksa dunya senin olsa ne fayda...Allah agiz tadi huzur versin...gerisi yalan...dunya mali dunyanin ama sevgi kalplerde ne guzel cicekler acabilecek guc...
Bir gulumseme belki bazen bir hayat kurtariyor...misal biri o gun intihar edecek...sokaktan gecerken sen o yabanciya tebessum ediyorsun...belki o da diyor yo yaa hayat yinede guzel....
benim bi tanidigim cok fena gecirdi bu lohusalik depresyonunu...oyleki cocugunu bile gormek istemiyordu o derece hayattan sogumustu..sabretmek gerek, bolca dua et...gerekirse bir psikologa git..belkide ilac kullanmadanda bu durumdan kurtulabilirsin...
insan dogumdan sonra bi acaip oluyor..monoton bir hayata giriyorsun cunku...surekli bebekle ilgilenmek vucudundaki degisiklik ustune ustluk sana destek olmak yerine kostek olanlar varsa..o zaman herseyi kafaya takarsin..ve bu surecte insan gercekten herseyi takiyor...cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?