dogum sonrası depresyon

busrammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
4
0
36
- Yurtdışı
meraba meltem hanım ben 1 yıl once dogum yaptım yurtdısında yasıyorum bekarken aıleme hatta evlıykende maddı manevı yardım edıyordum esımın aılesı esımın uzerınde cok fazla baska yapıyor daha once psıkolojık olarak kendımı cok cabuk telkın etmeme ragmen artık hıcbırseyın benı mutlu etmedıgını hıssedıyorum ve kızıma kotu bısey olucak dıye cok korkuyorum esımle kesınlıkle bosanmak ıstıyorum aıle baskısında yasadıgı surece ayrıca bır kac ay once cok agır egzama geırdım allaha sukur gectı drlar basta egzama oldugunu anlamadılar bıle ve esıme kızdıgım zaman nefes alamıyorum sankı gogusume kocaman bırsey oturuyor halsızım cogu zaman acaba allah korusun kansermı oldum dıyorum gecelerı oturuyor gunduzlerı uyuyorum bunun sebebı sanırım esımın dogumdan hemen sonra aılesıyle aynı yerde yasamamız ayrıca cocukları cok yaramaz ve 24 saat bızdeler esım hıcbırsey demıyor onlarla sureklı ıyı olmamı ıstıyor aılesı oyle degıl egıtım sevıyelerıde benımle aynı olmadıgından kendımı sankı ucuruma dusmus gıbı hıssedıyorum sankı bır cukura dusmusum cıkamıyorum ve cıkmak ıcın bıle caba sarfetmeye halım kalmadıgını dusunuyorum ve en kotusu delı gıbı gulerken aglama krızıne gırıyorum aglarken gulme krızı kendımden cok korkuyorum dr hanım hele bu krızlerımden utanıyorum bazen cogalıyor bazen azalıyor ne yapmam gerekır ben bosandıgımı dusundugumde daha mutlu oluyorum cok zor durum dunyalar guzelı dunyaya umutlu mutlu gozlerle bakan bır kızım var ama ben onunla ılgılenemıyorum bıle

Sevgili Busrammmm, anlıyorum sıkıntılarınızı, haklısınız. Ama belli ki algılama ve değerlendirme mekanizmanız bozulmuş, stresi işleyemez olmuşsunuz. Bu durumda hayatınızla ilgili herhangi bir karar vermeden önce mutlaka profesyonel yardım alın. Ancak böyle hayatınızı doğru algılar, doğru değerlendirir ve neticede doğru karar verirsiniz. Lütfen yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurun. Bir süre psikoterapi alın. Sakinleşin, hayatı duyguyla değil akıl ile algılama başlayın. Sonrasında doğru kararları vereceksinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…