Bebeğiniz kaç günlük ?bizde öyleyşz hiç bir şeye vakit yok bi an önce normale dönmeyi umuyorumBenim bebegim de cok agliyo ve gece 1 den-2 den once uyumuyo.Yani istegimiz var ama vaktimiz ve halimiz kalmiyo.. Naapicaz biz boyle?????
2.5 aylik canim.. Donebilcekmiyiz eski gunlere ,benim pek umudum yok gibi, sanki aglamasi hic kesilmicekmis gibi huy edinmis gibi geliyoBebeğiniz kaç günlük ?bizde öyleyşz hiç bir şeye vakit yok bi an önce normale dönmeyi umuyorum
Inşallah bi an önce hayat normale döner herşeyiyle.ama herkesin bu yollardan geçtiğini bilmek güzel2.5 aylik canim.. Donebilcekmiyiz eski gunlere ,benim pek umudum yok gibi, sanki aglamasi hic kesilmicekmis gibi huy edinmis gibi geliyo
Slm peki adım attığımızda da herdefaaında reddediliyorsak.ben bıktım ve artık takmıyorum .eşimdende soğudum doğum yapalı 3ay oldu. Kaç kere teklıf ettım ama yok adam herseferınde bahane buluyor.sankı o bayan ben erkegım.hamıleyken birlikte oluyırduk.korktugunu ima etti anlatmaya çalıştım şyileştı gecto normal dıyorum ama yok.bıktım anlayacagın.Sizin sorununuza çözüm öneremeyeceğim ama burayı okuyan başka kadınlar olursa lütfen lütfen lütfen doktorunuz "seks yapmayın, bebeğe zararlı" demedikçe kendi başınıza seksi bırakmayın.
Zaten sürekli doktor kontrolündeyiz değil mi? Neden kendi kafamıza göre iş yapıyoruz?
Ben doğuma 10 gün kalaya kadar eşimle beraber oldum, her 2 hamileliğimde de. Allaha şükür bir sakınacsını görmedik.
Doğumdan sonra da 40 gün zaten yapılmıyor. 45. gün birlikte olmuştuk. Üstelik normal doğum ve bir sürü dikiş sonrası.
Bence ilk adımı siz atın. Erkekler için iyi bir şey değil bu kadar uzak kalmak.