Doğum sonrası cinsel soğukluk normal mi karı koca arasında??

Aynen bende isteksizim 3 ay oldu dogum yapali ve normal dogum bisey dikkatimi cekti genelde normal dogum yapanlar da daha cok gibi geldi

Elle muayene olmaktan mı dogumdan sonra korkmaktanmı dogumda mı bısey oluyo anlamadm valla bende

Canim bu normal sen yorgunsun yeni toparlaniyorsun bebekle ugrasiyorsun yine yoruluyorsun gecesurekli kalkiyorsun esin sana eminim kiyamiyor eger sen istiyorsan op saril yaklas hazir oldugunu belli et bunlar normal bebegede bebek varken yeniden olmaya da alisacaksin

Normal doğum sonrası dikişler olduğu için cinsel ilişki yönünden bazı bayanlar korkulu rüya gibi algılanıyor doğru mu ki sonuçta dikiş ve yapı eski ye donus oluyor

bizimde 9 ay olmadi.kasilmalardan dolayi rahimagzi kisalmasi vardi.yaaasaklammişti doktorum.tamamen uzak kalmadik tabikide sadece ilişki olmadi.normal dogum yaptim 49 gunden ilişki var eskisi kadar cok degil malum bebek kucuk.ama isteksizlik yok.benim korkum tekrar bukadarerken hamile kalmak.kizi m henuz 4 aylik

bızede doktor ılk kontrolumuzde devam edebılırsınız, kanama ve kasılma olursa ara verın demıstı. esım bır ara pek yanasmıyordu , ben aklına sokuyordum ama sımdı o da alıstı.. doguma kadarda devam etmeyı dusunuyorum, hem karı-koca ılıskımız devam edıyor hem ten temasımız kesılmemıs oluyor.
gercı opusup koklaşmak, sarılmak vs de oluyor ama cınsellıkte bence evlılıgın olmazsa olmazı...
hem ınsanın sınırını stresını alıyor valla

Ben normal doğum yaptım 46 gün oldu çok korkuyorum ve hiç istemiyorum eşim de nerden duyduysa 3 ay birlikte olunmazmis diye benimde işime geldi hiç ses çıkarmiyorum

Arkadaşlar ben de doğum yapalı 50 gün oldu ikizlerimşz oldu.isteksizlik bende de var ama yine de istiyormuş gibi yaptım ana eşim istemiyor.çocuklar çok ağlıyo ev kalabalık adam bunalıma girdi.sizce bu durum normal mi erkekler doğum sonrası depresyon Yaşar mı

Benim bebegim de cok agliyo ve gece 1 den-2 den once uyumuyo.Yani istegimiz var ama vaktimiz ve halimiz kalmiyo.. Naapicaz biz boyle?????

Ya bende hiç istek yok eşimi yaklaştırmiyotum yanıma bile aklıma geldikçe korkuyorum kâbus görüyorum resmen

Benim ilk gebeligimde de oldu..ama doğum yaptıktan sonra 8. Ayımda adet gördüm sonra duzeldik..
İnşallah yine aynı şeyler.olmaz..

Slm peki adım attığımızda da herdefaaında reddediliyorsak.ben bıktım ve artık takmıyorum .eşimdende soğudum doğum yapalı 3ay oldu. Kaç kere teklıf ettım ama yok adam herseferınde bahane buluyor.sankı o bayan ben erkegım.hamıleyken birlikte oluyırduk.korktugunu ima etti anlatmaya çalıştım şyileştı gecto normal dıyorum ama yok.bıktım anlayacagın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…