Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emin olun yalniz degilsiniz. ben de dahil cevremde bircok kisiden bunu duyuyorum. dogumun etkisi buyuk mutlaka.. emzirme hormonlarinin da. ama temelde baska sebep varmi bilmiyorum. esiniz bebek konusunda yardimci oluyor mu? bu zor bi surec.. insanin esine cok ofkelenebilecegi kendini yalniz hissettigi bi donem.. en azindan benim icin oyle.. belki bu yuzden esinizle araniza sogukluk giriyordur.. eger eskiden hersey normaldiyse bence zamanla gececektir. ama 9 ay uzunca bi zaman. bir uzman destegi almaniz faydali olur.
Arkadaslar 9 ay oldu doğum yapalı ve bu sorun gün geçtikce azalacağına daha fazla artıyor eşimle aramızda sorun olmasına ramak kaldı çünkü konusu açıldığında bile kaçmak istiyorum emzidiğim içinmi böyle anlamıyorum..bu problemi yaşayan varmı aranızda ??
İmza
geçmiş olsun durumunuz hormonel olabilir yahut dogumdan etkilenip beyniniz tepkime yapıyor olabilir öncelikte istek arttırıcı basit zararsız damlalar var kullanmanızı tavsiye ederim geçmiyorsa bir hormon testi yaptırın hormonlar normalse sorun psikolojiktir ki onun içinde zaman gerek
Peki nerde yaparlar bu hormon testini ssk kadın dogum yaparmi yoksa özelemi gitmem gerek?? Bu arada o damlalann adını bildiginiz varmı? Eczaneden istersenken tarif etmeme gerek kalmasın diye soruyorum :))Emzirirken sorun olurmu..olur gibime geliyo..
İmza
ssk sorun çıkarabilir özele gitseniz daha iyi olabilir damla onaylı bitkisel ama isim vermem dogru olmaz bebege geçmeyenler var direk bölgeye damlatılanlar var yani çok açık yazamadım yardımcı olacagım ama sana merak etme
Özelden yazsanız olmazmı
İmza
şuan msj hakkım yok olunca yazarım ayrıca sana şu kadarını söyleyeyim dogumdan sonra bunu yaşamak normal hormonel ve psikolojik vucut kendini ancak toparlıyor kiminde çabuk kiminde çok geç toparlanma olur bu yüzden yardımcılara ihtiyac var terapi istek arttırıcı g,ibi
Googldan damlalardan ve jelden gördüm eczanede bulunurmu o tip seyler? İnternetten siparis veremiyorum kredi kartı kullanmadığîm için
İmza