• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası cinsel hayatınız?

Girl and baby

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
2.747
78
318
çok özel bir konu biliyorum herkes yazmayabilir bile belki de ...doğum sonrası cinsel ilişkiniz nasıl?hamilelikte nasıldı?ben acı çektiğim için isteksiz oluyorum da ....

evet kızlar kimse birşey yazmamış bende merak ediyorum normal doğum düşünüyorum kısmetse doğum sonrası ilişkiye ne zaman başladınız

ayrıca vajinanız eski haline döndü mü ve ne kadr sürede ..ayrıca genişleme zamanla eski halini aldımı

kuruluk ya da dikişlerden dolayı bir acı hissettiniz mi

bu biraz psikolojik bir durum oluyor daha çok.ilk doğumunda 2,5 ay eşimi yaklaştırmadım kendime üstelik 2 kere doktora gittim dikişlerim acıyacak açılacak diye.doktor bir sorun yok evhamlarnıyorsun demişti. 2. doğumumu yaptım.38 gün oldu 2 gün sonra acıyıp acımadığını yazabilirim.

çok memnun olurum buarada bebeğinizi Allah bağışlasın çok tatlı maşallah..bir de özel ama o bölge eskisi gibi gözüküyor mu ya da eski halini alması ne kadar sürüyo ve genişleme oluyo mu cinselliği etkiliycek kadar

kızlar benimde 11 haftalık bi kızım var .bizde eşimle 40 gün dolunca denedik .ilk seferde biraz acıdı ,oda kuru olmasından kaynaklı ;şimdilerde o acıda geçti eski günlerimize döndük .tabi eskisi kadar sık olmuyo o ayrı bi mevzu .ama kuruluk sorunu azda olsa devam ediyo bizde ön sevişmeyi biraz daha uzun tutuyoruz çözüm oluyo .bu arada önemli bir ayrıntı varki ben epidural sezeryan
oldum ;normal doğumda nasıl oluyo bilmiyorum.

kizlar vajinanin eski halinedonmesi biraz zaman alsada tabiki eski haline donuyor
kesinikle kafanizda buyutmeyin korkutmayin kendinizi cunku problem vajinadan kaynaklanmiyor psikolojik korkulardan kaynaklaniyor
ve kendinizi hazir hissetmiyorsaniz iliskiyi biraz erteleyebilirsiniz bence acele etmeyin kimi 20 gunde iyilesir kimi 40 gunde kimiside 60 gunu bulur

bu konuyu bende cok merak ediyorum, dogumdan sonra nasil olucaz diye :44:

biz gebelik suresince perhizdeyiz zaten, yatak odasinin yolunu unuttuk :1:

esimede diyorum hatta dogum yaptiktan sonra nasil oluruz acaba diye :9::9: Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim umarim sandigimiz kadar kotu olmaz kolay gecer.

Back