doğum sonrası cinsel hayatım bitti :(.......

zehra1715

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
355
4
96
Kocaeli
mrb benim 3.5 aylık kızım var tedaviyle hamile kaldım doğumdan önce öğ diyecek kadar sıkılıkla ilşki oluyordu hamile kl<aıca daha önceki düşükleirmden dolayı dr yasakladı sonrada ben bebeğime bişey lur diye 9 ayda 1 kere gerçekleşti falan derken tabi eşim saolsun hep anlayışla karşıladı şimdide işlişki esnasında inanlmaz bir acı oluyor giriş çıkış mümkün değil:) kendimi rahta borakmaya çalışsamda olmyor ne oldu böyle acı çektiiğim için ilişkiye giremiyoruz eşim geçecek bu dönemde desede kendimi çok mutsuz hissediyorum onu mutlu edemediğimi düşünüyorum neden böyle oluyo acaba eşim istemse yılarca istemiycek gibiyim sanki..

doğum sonrası hepimiz yaşadık o dönemi hatta sütten kesene kadar öyle gittiği söyleniyor ve ben de aynı sorunu yaşıyorum, kayganlaştırıcı kullanmayı dene (ben epey rahatladım eski haline dönmese de) hatta bebeyağını kayganlaştırıcı olarak kullananlar var ama çok hijyenik değil su bazlı olmadığından. doktora git belki bir kaç defa kullanabileceğin bir lokal anestezi kremi falan verir rahatlaman için. ayrıca doğum daha çok yeni hemen telaşlanma bebeğin stresinden uyanması vs gibi korkulardan da kaynaklanıyor olabilir

süt hormonundan dolayı rahimde kuruluk oluyormuş..bu yüzden kabus gibi maalesef..bana da kayganlaştırıcı yazmıştı doktor..zamanla düzeldi..

aynısı bende de oldu çok fena acıyor hatta yanıyordu artık bitir diyodum eşime wc ye gidincede yanma oluyordu o yüzden biraz ara vermiştik bide ben de iltihapta çıktı geçen doktora gidebildim fırsat bulup fitillle iltihap geçti çok şükür şu an kızım 5 aylık ve eskisi gibi rahat ilişkiye girebiliyoruz yani fırsat bulunca ve artık acımıyor bi doktora gitmeni tavsiye ederim açıkcası çünki gerçekten çok kötü acıyor

git canim antibiyotik yazar rahatlarsin aynisi banada oldu bebegim dogtuktan sonra..aninda yanma ve sizlama oluyordu.. ihmal etme hic bolbol su icmeyide ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…