- 22 Haziran 2013
- 2.038
- 2.493
merhaba kızlar iki sene önce doğum yaptım ve karnımda çok çatlak var göğüslerimde ve kalçalarımda da bi kaç tane ama karnımdakiler berbat. bir sürü yazı okudum herkes bişeyin iyi geldiğini yazmış ama tabiki %100 yok eder diyen yok. ben yarısı yok olsun onada razıyım. okuduğum yazılardan birinde bi bayan yazmış büyükannesinden duymuş eskiler kahve ve limonla masaj yaparlarmış. o bayanda denemiş ve etkisini görmüş arkasından da Contractubex sürmüş. bizim bildiğimiz peeling işlemi. bende bi haftadır deniyorum. bahsedilen işlem mantıklı geldi kahve taneleri peeling yaparak deriyi yeniliyor ve yeni deri oluşumunu hızlandırıyor. yüzümede yaptım kahve kokusuda çok güzel. artık hazır peeling ürünlerini kullanmıyorum. asıl söylemek istediğimse doktorum bu gün farklı bi krem önerdi. farklı bi sebepten cildiyeye gittim. ve çatlaklarımın olduğunu söyledim. bu kahveyle yaptığım uygulamadan bahsettim. peelinge devam et dedi ama contractubex çatlak tedavisi için etkili olmaz dedi. onun yerine farklı bi krem yazdı. tamamen geçirmesede görünümünü azaltır dedi. kullanan ve etkisini gören varsa yazarsa sevinirim. striacare çatlak kremi