dogum sonrasi catlak !?

scorpi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
273
0
42
bayanlar dogumdan sonra karninizda catlak olustumu? benim hamileligim boyunca hic catlak yoktu doktorum bile hayret ederdi... annemin uyarmasina ragmen cok kasindigi icn bende kasirdim cokta rahatlardim yanliz simdi gobekcigimde catlak izleri var benneyaptımki aranizda catlak kremi kullanipta faydasini goren varmi? yada baska yol bana gosterebilirmisiniz ? :uhm:

scorpi cnm mrb ben yeniyim.benim 15 aylık bızım var.hamilelikten itibaren çatlamaya basladım göbeğimde ve bacaklarımın iç kısımları çatlaklarla dolu .rejene aldın 2 haftadır kullanıyorum çok faydası oldu.2 tüp aldım ikisde bitimce sanırım süper olacak daha ilk tüpün yarısındayım denemek istersen.

Mrb newgrıl ya bende rejene yı almak ıstedım ama guvenemedım hakıkaten cok etkılımı ya ıkı kere sıparıs edıp ıptal ettırdım benımde sadece karınımda ama ınanılmaz sekılde yırtık dogum yapalı 8ay oldu bende yenı sıteden ogrenmıs oldugum bır kremler vardı eczaneden satılan evıgen ampulu falan onu uyguluyordum ama bıraz yatıstı gıbı kırmızılıklar da gıttı gıbı daha bır hafta bıle demedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…