- 30 Mart 2020
- 34
- 13
- 33
-
- Konu Sahibi Yarimkalmiskadin
Başka bi doktora mı gitseniz gittiniz mi bilmiyorum ama6 ay oldu kanamam bitmiyor hata 1 hafta kesiliyor tekrar başlıyor yok mu bunu. Çaresi yaaa çok sinir bozucu doktorda bişey yapmıyor am kesilmiyor hele sıcak havada sürekli pedle gezmekten bunaldım
Bende aynı durumdayım 2 ayı geçti ha bitti diyorum yine kanama sizin nasıl oldu bittimi sonraBenimde 4 ay oldu, yok bitmiyor. Yani bi ara durdu sonra geldi adet oldum sandım ama bence değil. İlişki yasayabiliyor musunuz? Ben 1-2 yeltendim ondada kanama ile sonuclandı. Bu gercekten emzirme kaynaklı mı simdi? Ne yapacagız böyle? Ne diyor doktorlarınız
Sonra noldu bittimi bende aynı durumdayım 2 ayı geçti tam bitti diyorum doktora gitmiyorum yine oluyormerhaba kizlar, bende google da geziyordum bu sayfaya denk geldim. Ne olacak boyle 2 ayi gecti kirmizi kanama, 3-5 gun normal sonra yine adet kanamasi gibi kanama 5 gun suruyor. Simdi yine kanamam var. Gecen carsamba artik korktum erteledigim 40 kontrolune gittim. Doktoruma konuyu anlatirken cok rahat bir sekilde olabiliyor dedi. Vajinal muayene ile se bakti tahim dubarin incemis bayagi yavastan biter dedi ama hiiiic inanmiyorum artik. Normal karsliasi ama sizin doktorlar ne siyor?
Merhaba bende şuan tam sizinle aynı durumdayım naptınız 2 yıl olmuş nasıl düzeldi yazarsanız çok memnun olurum endişeliyimDoğum yapalı 98 gün oldu ve hala kanamam var doktora gittim progestan verdi kesilmesi için 5 gündür kullanıyorum ama kesilmedi arttı gibi benim gibi olan var mı? Nasıl kanama durabilir bilgisi olan varsa bi yardımcınolır musunuz.. bu arada ikiz doğum yaptım.. ikiz doğum yapanlarda aynı şeyi yaşayan var mı?