doğum sonrası belim incelir mi

gumuss888

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
16
2
16
Isparta
hanımlar gebeliğimde bebeğin kilosundan başka kilo almadım.belim bebeğin gelişimine bağlı olarak kalınlaştı.doğum sonrası fazla kilolarım olmamamsı halinde belim eskisi gibi incelir mi?

Bunu ben de merak ediyorum. 20 gun once normal dogum yaptim hamilelik oncesi kiloma ulasmama az kaldi. Onceden incecik belim vardi belimle popom arasindaki kivrimi esim cok begeniyodu :)) ama artik o incelik yok. Biraz kalinlasti belim. Bu kadar inceldigime sukrediyorum gerci. 40 gun gecsin de egzersizlere baslicam. Eski belim ve popom geri gelmeli. 52 kiloydum hamilelikten once 68le dogum yaptim. Doğum sirasinda 5 kilo gitti 63 e dustum şu an 57 yim. Emzirdikce kilolar gider diyolar bol bol emziriyorum.

benimde 18 ay önce incecik belim vardı taa ki hamile kalana kadar.Oğlum şuan 1,5 yaşında belim hala incelmedi.Hele göbek hiç kaybolmadı.Doğumdan sonra tatlı yeme isteği iyice artıyor bende tatlıya dayanamıyorum.hala 10 kg fazlam var bir türlü kurtulamadım :43:

8 ay oldu doğum yapalı 62 kiloydum hamile kaldığımda 76 ile doğum yaptım 65 e düştüm dahada gitmiyor göbek va bel bölgem var ne yapıcam bilmiyorum iş yerinde doğru düzgün yemeıkde yok havalar ısınsdın bol yürüyeceğim artık bide sabahları aç karnına ılık limonlu su içiyorum

Merhabalar.Ben kilolar konusunda iyi haberler vermek isityorum.Yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptım.Hamilelikle birlikte tam 11 kilo aldım doğumda bebek dahil plasenta vede sular gidince 7 kilo kendiliğinde gitti.Geriye kalan şişlikler birkaç ayda yok oldu.Ve tam 6 ay sonra başladığım yere geri döndüm.Emzirdiğiniz sürece ne kadar yerseniz yiyin kaloriler sütle gidiyor.Öyleki bebeğin mevlütünde eve gelen 1 tepsi baklavanın yarısını ben yemiştim :) Buna rağmen hızla kilo kaybettim.Ekstra egzersiz yapmadım çünkü bebek yüzünden uykusuz ve yorgundum.Emzirmek karın bölgenizim küçülmesine ve toparlanmasınada yardım ediyor.Hala emziriyorum.Şimdi tek korkum emzirmeyi bırakınca kilo almak.sanırım ozaman dikkat etmem gerekecek.

benimde 18 ay önce incecik belim vardı taa ki hamile kalana kadar.Oğlum şuan 1,5 yaşında belim hala incelmedi.Hele göbek hiç kaybolmadı.Doğumdan sonra tatlı yeme isteği iyice artıyor bende tatlıya dayanamıyorum.hala 10 kg fazlam var bir türlü kurtulamadım :43:

canım maalesef o kalınlık o göbek gitmiyor.doğumdan sonra diyet yaptım inceldim ama o kahrolası göbek bi türlü gitmedi naptıysam da olmadı :(

Back