• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası bel ve sırt ağrısı

aysegultuana99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
46
10
38
36
Merhaba arkadaslar 4ay once epidural sezeryan dogum yaptim ve korkunc sirt ve bel agrim var bir aydir fizyoterapiye gidiyorum biraz duzeliyor fakat en ufak bisey kaldirdigimda tekrar tutuluyor ne egilebiliyorum ne kalkabiliyorum bu agriyi yasayan varmi bebegimi kaldiramiyorum yataktan kalkamiyorum sadece parol kullanabiliyorum o da ise yaramiyor

Merhaba arkadaslar 4ay once epidural sezeryan dogum yaptim ve korkunc sirt ve bel agrim var bir aydir fizyoterapiye gidiyorum biraz duzeliyor fakat en ufak bisey kaldirdigimda tekrar tutuluyor ne egilebiliyorum ne kalkabiliyorum bu agriyi yasayan varmi bebegimi kaldiramiyorum yataktan kalkamiyorum sadece parol kullanabiliyorum o da ise yaramiyor
Sezeryan ve etkileri işte 🤦‍♂️

Merhaba ben de 8ay once epiduralli sezeryan oldum ..ozellikle sabahlari yataktan kalkinca agrim oluyor cok kotu...gun icinde hareket ettikçe agri kalmiyo cok ilginc...bir de egildigimde hissediyorum o agriyi belimden bsliyo bazen bacagima iniyo..

Back