Doğum Sonrası Baldırlarda Şişme

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.211
773
Selam kızlar,
Doğumdan sonra mı önce mi oldu bilmiyorum aslında ama dizlerimden yukarsı şiş :50: Çok korkuyorum moralim bozuk bugün oturdum ağladım bir de birsürü lohusalıktan sanırım....Ama bacaklarımın sadece yukarsı neden şişti ki?Doktora gitmek istiyorum eşim kızımız telef olur hastanelerde diye istemiyor.Bebeğimi bir yere bırakamam...Baldırımdaki şişlikler de inmedi hala,fazla ayakta kalınca sızlıyor sanki,ne biliyim sağ bacağım soldan daha uzun sanki yürürken böyle bi değişik his oluyor.Belki de hiçbir şeyim yok ama toplardamarda pıhtılaşma vs gibi şeyler okudum moralim çok bozuk.Böyle bişey yaşayan var mı?

canım öncelikle bebeğinle hayırlı olsun o şişlikler bende ve kızkardeşimdede oldu protein eksikliğinden kaynaklanıyor protein ağırlıklı beslen sabahları yumurta öğlen ve akşam yemeklerinde ise muhakkak et yada tavuk ye 12 hafta içinde iniyor şişlikler birde bol su iç geçmiş olsun

Sağolasın canım senin de bebeğin var sanırım Allah amalı babalı büyütmek nasip etsin yavrularımızı , ben dayanamadım gittim doktora kan ve ıdrar tahlili alındı bi de ctesi ultrason var bacaktan Dr ufak bi yetmezlik olabilir dedi bilmiyorum nasıl olcak

ödemden kaynaklanıyor canım korkma ben dizlerimi kıvıramamıştım bir ara diz kapaklarımın arkası bile şişmişti.bol bol maydanoz ye ödem attırıyor.

doktora gittim venöz yetmezlik varmış kızlar kolesterolüm de fazla çıktı şekerim düşük çıktı dr diyet egzersiz zayıflama önerdi ayaklarım çok ağrıyor nasıl yürücem bilmiyorum benke aynı durumda olan var mı?

Back