- Konu Sahibi nazlisandal
Herkese merhabalar. 4 Ay önce doğum yaptım. Doğumum yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrası iznim yalan oldu. Raporlarımı yarın itibariyle bitirmiş bulunuyorum. yavrumu 6 aylık yapana kadar izin almak niyetindeyim. Ancak bi çok arkadasımdan duydum heyet raporu alınıyormuş.Hatta farklı branşlardan ar arda 3 kez rapor alanlar varmış. BEn de şansımı deneyeyim dedim amatabiki doktor tannımadıgım biri olduğu için vermedi. Genelde tanıdıklarından almışlar alanlar. Kendim özel hastanede yaptığım için özeller zaten vermiyormuş.
Bu konuda kolaylıkla rapor alabilenler varmı? Hangi branşlardan?Buarada Balıkesirde oturuyorum. Tavsiyeleriniz olursa cok memnun olurum.
İkinci sorum. Aylıksız izin için 1 ayönce dilekçe vermek gerekiyor deniyor. okudum o şekilde herhangi bi tarih verilmemiş mevzuatta ama bazı milli eğitimler sorun cıkarıyormuş ve eşim kendi okulnun memuruna sormuş izni de öyle 1 2 ay vermezler çünkü yazışması cok bu işin yazışmaları zaten 15 20 gün sürüyor demiş. Böyle birşey olabilir mi? hakkkımızı nasıl kısıtlayabilirler?
Bu konuda kolaylıkla rapor alabilenler varmı? Hangi branşlardan?Buarada Balıkesirde oturuyorum. Tavsiyeleriniz olursa cok memnun olurum.
İkinci sorum. Aylıksız izin için 1 ayönce dilekçe vermek gerekiyor deniyor. okudum o şekilde herhangi bi tarih verilmemiş mevzuatta ama bazı milli eğitimler sorun cıkarıyormuş ve eşim kendi okulnun memuruna sormuş izni de öyle 1 2 ay vermezler çünkü yazışması cok bu işin yazışmaları zaten 15 20 gün sürüyor demiş. Böyle birşey olabilir mi? hakkkımızı nasıl kısıtlayabilirler?