- 1 Aralık 2011
- 3.370
- 4.379
- 36
Kızlar merhaba. 8.5 ay önce doğum yaptım. Emziriyorum. An itibariyle bir çok kişinin hayali olan ama beni baya bi rahatsız etmeye başlamış bir derdim var. 71 kilo ile hamile kalmıştım 78 ile doğuma girdim. Doğumdan 1 hafta sonra 70dim ve şu anda 52 kiloyum. Boyum 168. Ben hayatımda hiç bu kadar zayıf olmamıştım. Normalde hep kilo vermek isterdim ama bu kadarı fazla geliyor. Goruntumden çok rahatsızım. En çok bacaklarım inceldi,sopa gibi oldular. İşin tuhaf tarafı emzirdigim için midir bilmem aşırı iştahım açık ve tabiri caizse camış gibi de yiyorum ama alacağıma veriyorum. Bebeğimde emeklemeye başladı tüm gün oturmadan eğil kalk peşindeyim. Böyle giderse 50nin altına dusucem. Bir de hızlı kilo verdigim için sanırım derim çok kötü oldu. Özellikle popo bölgesi sıkınca büzüş büzüş oluyor fırsattan istifade spor yapayim diyorum ne halim var ne vaktim. Merak ediyorum doğum sonrası bu durumu yaşayan var mı? Emzirme bitince mi normale dönecek? Yoksa bende mi sağlığımla ilgili tuhaflık var acaba