Doğum sonrası adet

huysuzvemutsuz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
126
155
23
Selam arkadaşlar, doğum sonrası ne zaman adet oldunuz? Benim bebeğim 18 aylık oldu ve ben hâlâ adet olmadım. Emzirmeye devam ediyorum, emzirmeyle alakalı diyorlar ama 18 ay uzun değil mi sizce? Doğumdan 13 ay sonra 1 kez adet oldum ama ondan sonra devam etmedi anlamadım gitti. Doktora gittim birisi 6 ay olmaman normal emzirdiğin için dedi, başka bir doktor 2 sene olmaman normal dedi. Kafam karıştı şimdi de malum corona yüzünden gidemiyorum. Acaba eczaneden adet söktürücü alsam verirler mi reçetesiz?

Merhaba canm uzun zaman olmuş ama merak ettim adet oldun mu çünkü bende şuan aynı durumdan müzdaribim cevap yazarsan çok sevinirim

1 sene oldu benimde bana da çok uzun geliyor
Benmde 11 ayı geçti hala olmadım doktora gittim normal dedi hormon testi yaptı bişi yoktu Adet söktürücü verdi yine olmadım kahverengi leke ve bi kere kan geldi 1 hafra sonra gittim muayene etti rahım duvarım ince dedi Başka ilaç yaZdı 21 gün kullan olursın dedi emzrdiğim için onu kullanmadım 1 hafta önce rshim duvarım normaldi herhalde kahverengi leke geldi falan ya o yüzden inceldi sanırsam

Bene sordum emzirdigin sürece normalmiş. Yani anladığım 2 seneye kadar yolu var ama daraldım hiç bu kadar olmak istememiştim.. bu arada korunma olayını da bıraktım hormonlarım etkileniyodur belki diye ama yine olmadım. Smdi tekrar nasıl koruncam ona bakicam

Back