• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum sonrasi adet ve hamilelik

brgnrft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
197
1
46
İzmir
kizlar dogum yapali 55 gun oldu kanamam 45 gun kadar surdu,tabi adet olmadik henuz,herkeste farkli oluyomus sanirim kimisi 3 ay son ra kimisi 6 ay sonra ilk adetini oluyomus,peki dogum sonrasi adet olmadan once korunmasiz iliskide hamilelik riski var mi,cunku yumurta uretilmiyo ya adet olmadan,ondan kafama takildi

ya demin okudum bi yerde adet olsun olmasin emzirsin emzirmesin hamilelik riski vardir dio,insallah bisey olmamistr kizlar ya,artik cook dikkat edicem,korunmadan asla, ee adet zaten kac aysonra olcamiz belli deil gebelik var mi yok mu nasi ograncez gebelk testlerinde ne zman cikar,bisey olmamistir insallah ya daha dogum yapali 55 gun oldu emziriyorumda,allahim bisey olmamis olsun lutfenn:26:

ya demin okudum bi yerde adet olsun olmasin emzirsin emzirmesin hamilelik riski vardir dio,insallah bisey olmamistr kizlar ya,artik cook dikkat edicem,korunmadan asla, ee adet zaten kac aysonra olcamiz belli deil gebelik var mi yok mu nasi ograncez gebelk testlerinde ne zman cikar,bisey olmamistir insallah ya daha dogum yapali 55 gun oldu emziriyorumda,allahim bisey olmamis olsun lutfenn:26:

seni korkutmak istemem ama ablam 3 aylıkken annem hiç adet olmamışken bana hamile kalmış. dikkat etmekte fayda var..

gebelik testi ile kontol etsem ne zaman cikar,birde bikac gun sonra doktoruma kontrole gidicem orda bisey varsa gorunurmu ki,korunmasz olarak dun oldu cuma doktora gidebilicem 3 gun olmus olucak belli olurmuki bsey varsa

ben nasil yaptim boyle bir hata bu stres bana ders olsun

ilk dogumumda hastaneden cikarken hemsireler ilk 40 gun kesinlikle iliskiye girme demislerdi.hatta dogumdan 2 hafta sonra bile hamile kalabilir kadin demisti.Birde bir yerde regli olurken biel hamile kalinabildiginiz okumustum.Sen bir 20 gun daha bekle ve test yap.

doğumdan beş ay sonra korundum halde hamile kaldım.geri çekme yöntemini kesinlikle tavsiye etmiyorum

dogumdan 30 gün sonra adet oldum şimdi ikinci ayımdayım yine adet oluyorum o kişiden kişiye degişio tabi adet olmasanda hamile kalma riskin çok yüksek inş bişey olmaz.

bebegim dun tam 2 aylik oldu ve ben bugun adet oldum.ama hafta sonu cok talihsz bi olay yasadim yeni bi topikte paylastim orda yorumlarinizi bekliyirum. agda faciasi.

Back