• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Adet Olan Var mı?

doğumdan sonra hiç aksamadan adet olanlar olduğu gibi 2 yıl hiç adet görmeyenler de var ama genellikle dördüncü aydan sonra başlarsın adet görmeye

bende emziriyorum ama hiç tık yok regl olmayı bu kadar özleyeceğimi hiç düşünmemiştim:10:

bende emziriyorum ama hiç tık yok regl olmayı bu kadar özleyeceğimi hiç düşünmemiştim:10:

ne özledin mi inanmıyorum sana şu an o kadar rahatım ki havalar ısınacak ve de bebişler de var çok zor olacağını düşünüyorum genelde 4. ayda olmuşlar benim de yaklaşıyor demek ki

ne özledin mi inanmıyorum sana şu an o kadar rahatım ki havalar ısınacak ve de bebişler de var çok zor olacağını düşünüyorum genelde 4. ayda olmuşlar benim de yaklaşıyor demek ki

belki sıcakta zorlancaz ama olmamanın verdiği sıkıntı ve şişkinlik beni yıpratıyor seni rahatsız eden ped mi tampon kullan daha rahat......biyolojim için adet gerekli :) bide zayıflayacağımı umud ediyorum..:66:

belki sıcakta zorlancaz ama olmamanın verdiği sıkıntı ve şişkinlik beni yıpratıyor seni rahatsız eden ped mi tampon kullan daha rahat......biyolojim için adet gerekli :) bide zayıflayacağımı umud ediyorum..:66:

bende şuan rahatsız eden bir şişlik yok ama günde en az 3 litre su içiyorum...ped rahatsız edici tabi tamponu hiç kullanmadım bakalım deneyebilirim.

gerçekten fark oluyor şişkinlik gidiyor vücuttan azcık incelme oluyor yani:66:

Sezeryanla 22 eylülde doğum yaptım. 40 gün kanamam oldu. Sonra daha da adet görmedim neden?

arkadaşlar konuyu ben açmıştım doğum sonrası adet olan var mı diye ve 9.ayımı doldurmaya bir hafta kala adet oldum yani tam 18 ay aradan sonra ilk kez çok garip geldi bana ne bileyim rahattım iyi gidiyordu neyse hayırlısı kaçışı yok bu olayın nasıl olsa er ya da geç...

Back