H humeyracn Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2022 37 7 16 26 Çarşamba 08:30 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyracn #1 Merhaba hanımlar Sezeryan doğum yaptım 40 kontrolünde tam olarak nasıl bir muayene yapılıyor?
Tmd2020 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ekim 2020 2.201 1.554 83 34 Çarşamba 08:38 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyracn #2 Merhabalar , dikişlerine bakıyor, ultrasonla rahmine bakıyor kanama yada herhangi bi şey var mı, temizlenmiş mi diye o kadar
Merhabalar , dikişlerine bakıyor, ultrasonla rahmine bakıyor kanama yada herhangi bi şey var mı, temizlenmiş mi diye o kadar
H humeyracn Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2022 37 7 16 26 Çarşamba 11:11 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyracn #3 Tmd2020 .!.: Merhabalar , dikişlerine bakıyor, ultrasonla rahmine bakıyor kanama yada herhangi bi şey var mı, temizlenmiş mi diye o kadar Genişletmek için tıkla... Vajinal muayene yapıyor mu peki
Tmd2020 .!.: Merhabalar , dikişlerine bakıyor, ultrasonla rahmine bakıyor kanama yada herhangi bi şey var mı, temizlenmiş mi diye o kadar Genişletmek için tıkla... Vajinal muayene yapıyor mu peki
sadolinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 2.162 1.792 53 31 Çarşamba 11:13 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyracn #4 Bana ultrasonla bakmıştı doktorum ama 1 hafta sonra bakmıştı. 40 gün sonra gel dememişti.
H humeyracn Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2022 37 7 16 26 Çarşamba 11:16 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyracn #5 sadolinda .!.: Bana ultrasonla bakmıştı doktorum ama 1 hafta sonra bakmıştı. 40 gün sonra gel dememişti. Genişletmek için tıkla... Bana da ilk 2 hafta karından baktı 40 kontrolüne de çağırdı ama vajinal yapar mı diye telaşlanıyorum
sadolinda .!.: Bana ultrasonla bakmıştı doktorum ama 1 hafta sonra bakmıştı. 40 gün sonra gel dememişti. Genişletmek için tıkla... Bana da ilk 2 hafta karından baktı 40 kontrolüne de çağırdı ama vajinal yapar mı diye telaşlanıyorum
sadolinda Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 2.162 1.792 53 31 Çarşamba 11:22 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyracn #6 humeyracn .!.: Bana da ilk 2 hafta karından baktı 40 kontrolüne de çağırdı ama vajinal yapar mı diye telaşlanıyorum Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum bana bakmamıştı ama. Bir sorun yoksa bakmaz bence akıntı, koku vs yoksa yani.
humeyracn .!.: Bana da ilk 2 hafta karından baktı 40 kontrolüne de çağırdı ama vajinal yapar mı diye telaşlanıyorum Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum bana bakmamıştı ama. Bir sorun yoksa bakmaz bence akıntı, koku vs yoksa yani.
S ssherife Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2024 630 438 18 Çarşamba 11:50 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyracn #7 humeyracn .!.: Merhaba hanımlar Sezeryan doğum yaptım 40 kontrolünde tam olarak nasıl bir muayene yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Dikişlerine bakıyor ,ultrason ile karnından bakıyor her hangi bir şikâyetin var mı diye soruyor yoksa zaten bakmaz neden durduk yere baksın ki
humeyracn .!.: Merhaba hanımlar Sezeryan doğum yaptım 40 kontrolünde tam olarak nasıl bir muayene yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Dikişlerine bakıyor ,ultrason ile karnından bakıyor her hangi bir şikâyetin var mı diye soruyor yoksa zaten bakmaz neden durduk yere baksın ki
Tmd2020 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ekim 2020 2.201 1.554 83 34 Çarşamba 11:54 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyracn #8 humeyracn .!.: Vajinal muayene yapıyor mu peki Genişletmek için tıkla... Yok hayır sezaryen olduğu için hiç vajinal bakmadı endişelenme yani
humeyracn .!.: Vajinal muayene yapıyor mu peki Genişletmek için tıkla... Yok hayır sezaryen olduğu için hiç vajinal bakmadı endişelenme yani
H humeyracn Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2022 37 7 16 26 Çarşamba 11:57 Konu Sahibi Konu Sahibi humeyracn #9 ssherife .!.: Dikişlerine bakıyor ,ultrason ile karnından bakıyor her hangi bir şikâyetin var mı diye soruyor yoksa zaten bakmaz neden durduk yere baksın ki Genişletmek için tıkla... Hafif hafif lekelenme oluyor sadece
ssherife .!.: Dikişlerine bakıyor ,ultrason ile karnından bakıyor her hangi bir şikâyetin var mı diye soruyor yoksa zaten bakmaz neden durduk yere baksın ki Genişletmek için tıkla... Hafif hafif lekelenme oluyor sadece