• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası 3 aylık iğnelerle korunanlar bakar mısınız

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar ben 3 aylık iğnelerle korunmayı düşünüyorum. ama bazı sitelerde sütü etkiler, azaltır diyor. bu iğnelerden olup da sütü azalan var mı, ve başka yan etkilerini yaşıyormusunuz?

bence kesinlikle vurulma benim sütüm azaldı ocağın 5inde süresi bitti fakat hala regl düzelmedi sürekli lekelenme yapıyor yaptırıdğıma çok pişmanım

dr.um önermişti.ama hala ne spiral ne iğne hiç bişe taktırmadım.bu aylık iğne konusunu araştırıyordum ama iç açıcı bişe bulamadım.vazgectim.erkekleere iğneler varmış o konuya yoğunlaştım.o yaptırsın yeter ayarlarımla oynadığı yaa:)))

sütümü etkilemedi ama vuruldum 1 hafta sonra 3 hafta kanamam oldu doğumdan sonra bile ol ldar çok kanamadım:(hala adet olmadım süreside yeni bitti yok bende vurulmam hiç memnun değilim kanamadan çok korktum

dr.um önermişti.ama hala ne spiral ne iğne hiç bişe taktırmadım.bu aylık iğne konusunu araştırıyordum ama iç açıcı bişe bulamadım.vazgectim.erkekleere iğneler varmış o konuya yoğunlaştım.o yaptırsın yeter ayarlarımla oynadığı yaa:)))

aynı durumdayız. kondom alerji yapıyor,doğum kontrol hapı kullanamayız,spiral de kayma düşme oluyormuş bence pek güvenilir değil. napıcağımı bilmiyorum.

ben de 3 hafta önce yaptırdım. olası yan etkilerini biliyordum. ara kanamalar ,düzensizlikler,uzun süre adt görmeme gibi. am 3 çocuğum var.4. yü allah isteyene versin. diğer korunma yöntemlerine güvenmediğim için yaptırdım.2-3 kg kilo artışı olabilirmiş. ama ben doğum sonu kiloları için dikkat ediyordum. iğneden sonrada 2 kg verdim. sütümü etkilemedi çok şükür....

arkadaşlar ben 3 aylık iğnelerle korunmayı düşünüyorum. ama bazı sitelerde sütü etkiler, azaltır diyor. bu iğnelerden olup da sütü azalan var mı, ve başka yan etkilerini yaşıyormusunuz?

Ben tavsiye etmiyorum.Evliliğimin başında 1 sene kadar iğne ile korundum.Her aya bir kilo koydu.Yeme düzenim çok değişmemesine rağmen.Vücutta aşırı şişlik yapıyor üstelik.Hormon içerdiği için sütü azaltabilir.Ben de daha uygun bir yöntem bulamadım.Eşim endişeli de; en kötü bundan (Deva) bir tane daha olur diyorum:)

Back