• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası 2. ayımdayım adet oldum, sorularım var

ceylankralice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
3
0
1
35
merhaba canlarım,
doğum yapalı 2 ay oldu. bebeğimi yoğun bir şekilde emziriyorum. çok şükür yetiyor ve fazla fazla kilo alıyor. bildiğim kadarıyla emzirmek, adet olmayı engelliyormuş. ama ben 2. ay daha yeni dolduğu halde adet oldum. ama şöyle bir gariplik var. ilk gün adet kanamam oldu. çok fazla değildi. sonraki günlerde sadece damla şeklinde devam etti. yani koca 1 günde sadece 1 damla kan geliyordu. şimdi hala aynı damla şeklinde devam ediyor ve adet ağrılarım neredeyse yok. şuan 4. günümdeyim. sizce normal mi bu durum? emzirdiğim halde neden bu kadar çabuk adet oldum.

Benimde normal logusa kananm 1 ay sürdü ama tabki az az. Sonra temizlendim. Sonraki ay gayet düzenli bi şekilde adetim başladı . İlk başlarda az azdı ama sonradan fazlalaştı. Şuan Eskisi gibi düzenli adet oluyorum ve dediğim gibi 2. ay başladı. Kişiden kişiye değişiyor o . bende emziriyorum hala:)

hm anladım. benim lohusa kanamam 45 gün falan sürdü. sonra kesildi temizlendim. işte 10 gün sonrasında tekrar adet oldum. ama çok az geliyor. umarım normaldir.

hm anladım. benim lohusa kanamam 45 gün falan sürdü. sonra kesildi temizlendim. işte 10 gün sonrasında tekrar adet oldum. ama çok az geliyor. umarım normaldir.
Benimde öyle olmuştu. Bence şu an olan adet kanaması değil muhtemelen kırk sonu dedikleri kanama benimde böyle olmuştu çünkü adetim doğumdan 3 ay sonra geçtikten sonra olmuştu

çok teşekkürler canlar. ya bir de 1-2 gündür vücudumda bi halsizlik var. her tarafım hassaslaştı. mesela göğüslerim falan. yorgunluk hali var sürekli. hastalanacak hissi var. ama sütüm azalmadı. hamile değilimdir değil mi :((

lohusa kanaması olabilir ama ben de erken adet görmeye başladım emziriyorum hala 1.5 yaşında kişiden kişiye değişiyor sanrım..

Adet olmayabilir o. Benim de 4. Aya kadar ara ara o şekilde oldu. 4.ayda adet oldum. Ama öyle böyle değil. 5 gün sürdü, baya baya yoğundu. Bir ay sonra tekrar adet oldum. Bundan sonra da olacağım sanırım.

Back