Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir yildan fazla adet olmadim lekelenmelerim olurdu ama çok az 1.50 yıldan sonra adet oldum emzirdigimiz için olmuyormusuzMerhaba arkadaşlar
Ben doğum yapalı 1 sene oldu halen adet görmedim aranızda bu kadar uzun süre adet görmeyen var mı?
Ne zaman olacağım diye dört gözle bekliyorum daha uzamadan inşallah olurum
Ay darısı benim başıma ya valla 1 sene oldu halen olmadım artık olmak istiyorumBen bir yildan fazla adet olmadim lekelenmelerim olurdu ama çok az 1.50 yıldan sonra adet oldum emzirdigimiz için olmuyormusuz
Olursun cnm birde emziriyormusun hala. Ben emzirmeyi biraktm olduAy darısı benim başıma ya valla 1 sene oldu halen olmadım artık olmak istiyorum
Evet canım emziriyorum sabah akşam gece emziriyom hepOlursun cnm birde emziriyormusun hala. Ben emzirmeyi biraktm oldu
Kızımın doğum gününe 11 gün var darısı basımaTam olarak oglumun ilk dogum gununde regl oldum. 365 gun sonra.
Emzirmeyi bıraktıktan sonra olursun büyük ihtimal o zaman adet hormonları devreye giriyor emzirdigin için adet kani çekiliyorEvet canım emziriyorum sabah akşam gece emziriyom hep
Ben 4 ay sonra adet gördüm herkese göre değişiyor. Acaba yumurtalıklarını üşütmüş olabilir misin?Merhaba arkadaşlar
Ben doğum yapalı 1 sene oldu halen adet görmedim aranızda bu kadar uzun süre adet görmeyen var mı?
Son 1 haftadır tek taraflı yumurtalığım aşırı ağırıyor
Böyle durumla karşılaşan var mı
Merhaba ben de 18 ay sonra oldum. Emzirme dolayısıyla oluyor sanırım. Gerçi emziren arkadaşlarımdan erken adet görenlerde oldu(4.ayda) tamamen şans işi. Kişiden kişiye değişmekte. Doktorlar 2 seneye kadar normal olduğunu söylüyorlar. Ordan sonrası sıkıntılı.Evet i
ever haklısınız benim ailemde ablamlar da 18 ay üstüne görmüşler sanırım onlara benzedimMerhaba ben de 18 ay sonra oldum. Emzirme dolayısıyla oluyor sanırım. Gerçi emziren arkadaşlarımdan erken adet görenlerde oldu(4.ayda) tamamen şans işi. Kişiden kişiye değişmekte. Doktorlar 2 seneye kadar normal olduğunu söylüyorlar. Ordan sonrası sıkıntılı.
Burdada genetik rol oynuyor herhalde bende kg vermeye başlamıştım ama bu adet olamadığım için acayip bi şişkinliğim vardı18. Ayda rahatladım fakat sonra regl ağrısıyla çocuk bakmak zor olmuştu İnşallah sizinki ağrısız sızısız sağlıklı bi şekilde gelirBen 4 ay sonra adet gördüm herkese göre değişiyor. Acaba yumurtalıklarını üşütmüş olabilir misin?
Evet genetik sanırım annemde öyleydi üf ne biliyim insan adet olamayınca odem şişkinlik oluyor şimdi bende odem şişkinlik var olsamda inse şişkinlik umarım en kısa zamanda olurumBurdada genetik rol oynuyor herhalde bende kg vermeye başlamıştım ama bu adet olamadığım için acayip bi şişkinliğim vardı18. Ayda rahatladım fakat sonra regl ağrısıyla çocuk bakmak zor olmuştu İnşallah sizinki ağrısız sızısız sağlıklı bi şekilde gelir
Adet olduktan sonra kilonuzda değişiklik oldu mu yada vücudunuzda ?Burdada genetik rol oynuyor herhalde bende kg vermeye başlamıştım ama bu adet olamadığım için acayip bi şişkinliğim vardı18. Ayda rahatladım fakat sonra regl ağrısıyla çocuk bakmak zor olmuştu İnşallah sizinki ağrısız sızısız sağlıklı bi şekilde gelir
Evet oldu daha hızlı ve şekilli kg vermeye başladım. Gerçekrende kof bi şişlik vardı o gittiAdet olduktan sonra kilonuzda değişiklik oldu mu yada vücudunuzda ?
Ne güzel insallah bende yakın zamanda olurum. Oğlum 9 aylık hala olamadım hamile kalmadan önceki kilomun da altındayım ama vücut ölçülerim hala aynı kilo vermemişim gibi sanki karnım hala sisEvet oldu daha hızlı ve şekilli kg vermeye başladım. Gerçekrende kof bi şişlik vardı o gitti
Ben doğumdan sonra bebeğigimi emiziriyordum diye iki yıl adet olmadım yenice adet olmustumki yine hamile oldumMerhaba arkadaşlar
Son 1 haftadır tek taraflı yumurtalığım aşırı ağırıyor
Böyle durumla karşılaşan var mı
Merak etme bende aynıydım. Oğlum 12 aylık olana kadar vücudum zayıfladı, eski pantolonlarıma girdim ama bi göbek pörtlemesi vardı bir dönem geldi yememe engel olamadım gece çocuğu uyuttuktan sonra deli gibi yiyordum baktım olacak gibi değil niraz da yediklerime dikkat ettim. Bol su içip, sağlıklo beslendim . Ekmek , şeker , hamur işi, abur cubur kestim ve gördüm ki kg verebiliyormuşum. Sonrasındada spor yaptım evde youtube videolarından cardio, hiit antrenmanları gibi gibi sonra tam istediğim kg ya kavuşmuştum ki 2-3 ay sonra yeniden hamile kaldiğımı öğrendim. İnşallah bunlarıda veririm Sizde verirsiniz merak etmeyin.Ne güzel insallah bende yakın zamanda olurum. Oğlum 9 aylık hala olamadım hamile kalmadan önceki kilomun da altındayım ama vücut ölçülerim hala aynı kilo vermemişim gibi sanki karnım hala sis
Valla 13 aydır görmüyorum inşallah olurum kısa zamandaBen doğumdan sonra bebeğigimi emiziriyordum diye iki yıl adet olmadım yenice adet olmustumki yine hamile oldum
Napican adeti olmasın uzun süre rahatlık valla ben şimdi dört ay oldu doğum yapalı hala yok insllah iki yıl olmazValla 13 aydır görmüyorum inşallah olurum kısa zamanda