• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOĞUM SİGORTASI

ezgiic

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
3
0
6
32
Arkadaşlar merhaba, 15 haftalık hamileyim internet de dolaşırken sadece hamilelere yönelik bir poliçenin olduğunu gördüm hangi hastanelerde hangi şartlarda geçerli bilen var mı ?

Arkadaşlar merhaba, 15 haftalık hamileyim internet de dolaşırken sadece hamilelere yönelik bir poliçenin olduğunu gördüm hangi hastanelerde hangi şartlarda geçerli bilen var mı ?

Bende ayni seyi gormustum internette dolasirken, arayip bilgi aldim konu hakkinda medical park ve medicana hastanleri icin hamileyken bile sigortalayabiliyorlar ve taksit olanagida sunuyorlar. Hala gorusmelerimiz devam ediyor ama aklima cok yatti gibi sanirim yaptirticam sigortayi. Eger sende dusunursen, numaralarini paylasabilirim canim :)

Merhabalar ablam hamile benim de saglik sigortasi yaptirarak dogum icin indirim alacak ve arkadasmizin dedigi gibi taksitlendirme de yapiliyor cuzi bir miktara isterseniz sorayim ablama

size zahmet olmazsa ablanıza bir sorabilir misiniz? indirim derken nasıl yani onu anlamadım benim öğrendiğim kadarıyla hastanenin verdiği fiyattan daha uygun bir fiyat veriyorlar tabi sadece anlaşmalı oldukları hastanelerde doğru mudur ?

Şimdi yazdim bende şöyle olmus diyelim dogum yapacaginz ücret 20000 ise 9000 ,10000 e düsüyormuş. Yari yariya oldugu icin almiş

Gebe kalmadan 6 ay öncesinde yaptırmak gerekiyor benm hamilelik policem var özel hastanelerde cüzzi bi miktar ödeyip muayene olabiliyorum dogumu da karşılıyor

Hamilelik policesi farkli hamile kalip indirim almak farkli ki hamilelik policesi %100 karsilanir sigorta sirketleri tarafından.

%100 diye bi şey yok %82 karşılıyor alınan muayene ücreti de özel hastane ler tarafından alınıyor ki özel hastenelerde hamileyim denildiğinde indirim yapılmıyor o kadar da değil.

ben öğrenedim içeriğini anlaşmalı oldukları hastanede doğumun tamamını karşılıyorlar, hatta bazen hamilelik sürecindei tahlilleride ama muaynede indirim yaptırtıyorlar 3 tane sigorta şirketinde varmış şuanda böyle bir poliçe

Hamile kaldıktan sonra sigorta yapan tek firma halk sigorta diye biliyorum.
Çünkü ilk hamileliğimde ondan faydalandık.
Tabi ki hastaneler kısıtlı oluyor ama tam paket şeklinde anlaşabiliyorsunuz.
Düşündüğünüz hastanelerle de iletişime geçmenizi öneririm çünkü hastanelerin de full paket anlaşmaları olabiliyor.

Doğum sigortaları gereklimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back