Doğum şekli

feyzademirrr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
4
1
16
36
Arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var.İlk doğumumda suyum geldi.Sonra hastanede suni sancı verildi.Çok zordu.Epidural istedim.Yaptılar.Epiduralden bir saat sonra doğuma aldılar.Ben hiç ıknamadım zaten bebeği hiç orda hissedemedim bile.Ikınma isteği de hiç gelmedi.Doktor vakumla aldı.Bebeğin kafası uzun çıktı.Çok üzüldüm.Neyse 1,2 aya düzeldi ama o aradaki üzüntüm çoktu.Şimdi 2. Ye hamileyim 35 haftalık normal doğuma hiç cesaretim yok.Devlette doltora anlattım durumu sezeryam yapamayız kesinlikle dedi.Ben napıcam özele mi gideyim yoksa işi oluruna mı bırakayım ya yine doğuramazsam.Kafamda deli sorular

Ne münasebet ? başka doktora görünseniz . Siz korkuyorsanız sizi vaginal olarak doğurtamazlar. Ortaçağda mı yaşıyoruz ?

Doktorun yaklaşımına sinir oldum. Sen korkuyorsun ve kötü bir tecrübe yaşamışsın, sezaryen istemek de doğal bir hakkın bunun için sebep olmasına bile gerek yok. Başka bir doktora görün kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…