- 29 Ocak 2021
- 52
- 8
- 1
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendinizi koşullamayın. Bebeğin sağlığına odaklanın. Normal doğuracam diye sarfedeceğiniz efor kalp krizine daha cok yaklaştırabilir sizi. Ayrıca durumu söylerseniz size önceden rahatlatıcı bir ilaç verebilirler. Doktorunuzu bu konuda bilgilendirin.İnşallah döner ben sezeryan olamam çünkü kalbim de ritm bozukluğu var emeliyathaneden oraya dair her şey geriyo beni
Hataya göre kilosu az falan değil son haftalarda çok hızlı kilo aliyorlar. 34.haftada 2160-2170 gram doğmuştu benimkiler.Merhaba arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim ve doktor bana bebeğin ters olduğunu söyledi ve kilosunun da 1226 gr acaba zamanla doğum şekli değişir mi bide bebeğin kilosu bana az geldi acaba haftasına göre normal midir şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Daha çok zamanı var zaten son aylarda daha çok kilo alıyor bebekler dogum şekli son ana kadar degişebilir 36 haftaya kadar bebegim tersti 38 de kontrole gittigimde dönmüştü 39+2 de dogum yaptımMerhaba arkadaşlar ben 28 haftalık hamileyim ve doktor bana bebeğin ters olduğunu söyledi ve kilosunun da 1226 gr acaba zamanla doğum şekli değişir mi bide bebeğin kilosu bana az geldi acaba haftasına göre normal midir şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için
Kafaya takma son gün bile dönebilir yani, bir arkadaşımın doğum yapacağı gün normalden terse döndü.Ben normal doğum istiyorum o yüzden de biraz kafaya takıyorum
Bende de ritm bozuklugu var. 1 normal 1 sezaryen dogurdum Bu arada doner muhtemelen, benimkiler hep 30 kusurlarda donmustuİnşallah döner ben sezeryan olamam çünkü kalbim de ritm bozukluğu var emeliyathaneden oraya dair her şey geriyo beni
Sağlıkla doğum yapmayı kafaya takın, doğumun şeklini değil. Ne normal doğum sezaryenden daha kolay ne sezaryen normal doğumdan. Takıntılı olmayın.Ben normal doğum istiyorum o yüzden de biraz kafaya takıyorum