Karninda yuvarlak bir sey cikiyor ya, onlar braxton-hicks kasilmalari. Magnezyum aliyor musun? Karnin bir anda tas gibi olup yamuk yumuk bir hale geliyorsa ondandir. Bende cok olurdu. Magnezyumla rahat ederdim biraz.
Dogum sancisi ise bel-kasik karisimi cok siddetli bir adet sancisi. Baslarda 20 sonra 10 dakika gibi kesin araliklarla geliyordu benimki. En son tam 3 dakikada 1 geliyordu. Agri girince kalakaliyordum.
Karnin bir anda tas gibi olup yamuk yumuk bir hale geliyorsa ondandir.
ya bu bebek değilmi benimde karnım yamuk yumuk oluyo ama bebek yapıyo dye biliyorum çok şaşırdım aydınlatırmısınız beni
ya bu bebek değilmi benimde karnım yamuk yumuk oluyo ama bebek yapıyo dye biliyorum çok şaşırdım aydınlatırmısınız beni
çatı kemiklerinizde ağrı yapıyomu kızlar.biraz ayakta kalsam hemen ağrıyo gece yatakta dönemiyorum bile.özellikle sol bacağım çok kötü oluyo kaldıramıyorum yerinden.
Eger o yamuk yumukluk olmadan hemen once karnin tas gibi sertlesiyorsa o bebek degil canim. Onemsiz ama cok siklasirsa onemli bir kasilma. Doktoruna sen bahsetmezsen o sana yardimci olamaz. Magnezyum eksikligi coklukla yol acan sebep. Ayrica bacak ya da baldirlarinda kramp oluyor mu? Bende o da oluyordu. Simdi bile arada hissetmeye basladim kasilmalari. Bak adini yazmistim, internette aratirsan pek cok sonuc cikacaktir.