- 16 Kasım 2012
- 6.356
- 981
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkutmak istemem ama muhtemelen oluyor benim kızında 34 haftada öyle oldu top gibi bi taraftaydi önemsemedim hastaneye kontrol için gittim hemen doğuma aldılar.bi doktorunu ara îstersenHanimlar sanciyla uyandim. Sol tarafta yoğunlaşan bi sancim var.
Uyandigimda bebek sert bi haldeydi.genelde öyle toplanıp kalmazdı.
Nişan da gelmedi henüz.
Nisan geldiğizaman sizin adet sancisi gibi sanciniz oldu mu?
Gaz oolabilir mi?
Doktrdan gelince muhakak haber ver ama;-)Kozlar söylemesi ayiptir 3 gün önce dusta vajinadan sut gibi damla damla akinti gelmeye başladı.daha doğrusu sizinti.o Dr te gittim normal dedi. O gündenberi ggece pedi kullanıyorum düşünün akintiyi.
Az önce akinti hissettim minnicik bi pembelik vardi.şuan rahatladim çok şükür. 2 saatten uzun sürdü agri.
Doktora gideyim kafam rahat etsin en iyisi.
Hanimlar insanin çok rahatladim. Yalniz birakmadiginiz için çok tesekkur ederim
Kozlar söylemesi ayiptir 3 gün önce dusta vajinadan sut gibi damla damla akinti gelmeye başladı.daha doğrusu sizinti.o Dr te gittim normal dedi. O gündenberi ggece pedi kullanıyorum düşünün akintiyi.
Az önce akinti hissettim minnicik bi pembelik vardi.şuan rahatladim çok şükür. 2 saatten uzun sürdü agri.
Doktora gideyim kafam rahat etsin en iyisi.
Hanimlar insanin çok rahatladim. Yalniz birakmadiginiz için çok tesekkur ederim
kızlar benm de 35.haftam bitiyor artık.dün gece gaz sancısı gibi bi sancım oldu.karnım ağrıdı uyuyamadım,dolaştım biraz,sıcak su koydum ayaklarıma filan,suan geçti cok sükür...yalancı sancı olabilir mi,doğum başlasa anlardım dimi
Ben aglaya aglaya gittigimde 1.5 cm idim. Dayanamadim oluyorum artik dedigimde ise 4cm.Ya kızlar bu doğumu öyle abartmişiz kı dizilerde filmlerde yemin ediyorum aon ana kadar daha sancım gelmedi bu kadar hafif olamaz diye diye 9-10 cm açılmaya geldim.hastaneye güle oynaya gitiğimdede açılmam 4cm miş.mecbur sezeryana alındım o ayrı ama hiç öyle zor değildi.doktor açilma olana kadar zor sonrası kolay demişti.suni sancı ve 9-10 cm açılmadan aonra sezertana girmek hala büyük yaradır bende
Not:herkeste aynı olucak diye bişey yok ama cidden dayanılmıycak şeyler değil.normal doğum yapmaya elverişli bayanlar için tabii özel durumlar hariç