doğum sancısı çekerken herkese selam

Kızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))

Gozun aydin canim darısı başımıza :) allah hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Kızlar Allaha şükür olsun bebişim bugün saat skşam dokuzda dnyaya geldi darısı başınıza,suni sancı epidyralle doğum yaptım açılma yeterli olmadığından,açıkçası çok zor doğurdum ama olsun hepsi bitti gittiii:))
cok sevindim darisi başima inşallah :) dogurasim geldi vallah :) saglicakla buyut bebegini

Doğum Sancısı çekiyorum hastanede ,rahatladığım aralkta da yazayım dedim ,duanızı bekliyorum kardeşlerim inşallah normal doğum olacak ,Allaha emanetiniz Rabbim herkesi kurtarsın
Ayy cnm. Allah yardımcı olsun. Hızır yoldaşın olsun. İnşaallah.

Masallah canim sana ne guzel kavustun yavruna darisi benim gibi bekleyenlerin basina.
allah anali babali buyutsun bahti kadrri guzel olsun kizimizn :KK66:

Ay eski günler geldi aklıma :KK43:
Çok şükür doğurmuşsun cnm. Allah hayırlı evlat Olmayı nasip etsin. Güzel günler olsun. Vatana millete hayırlı evlat olsun

Gözün aydın canım darısı başımıza bizimkinin keyfi yerinde ama :)

gözün aydın canım allah hayırlı evlat etsin güzel günlerini göstersin inşallah :KK54: ne güzel sen kurtuldun darısı başımıza artık zaman daraldıkça acayip heyecanlanıyorum :eek:

canim ya bende sanci cekiorum evdeyim acilma yok ama nst de dogum sancilarim baslamis dedi doktor.
eve yolladi rahimde aciklik yok die.
beklioruz benimde zor olucak sanirim :KK43:

Kaç dakikada bir olduğu önemli tatlım,ben resmen 12 saat kadar 10dakikada bir olan sancılar çektim,açılmalarım çok yavaş ilerledi,yapableceğin çok bişey yok ılık duş al beline ılık su tut ve yürüyüşler yap odanda veya her nerede isen,Allahm kurtarsın tatlım anlaşılan senin bebiş de durmak istemiyor

dogurdum canim 2 gun boyunca 100lerde nstte sancim cikti ama buna ragmen raahim acilmadi ve spinal sezeranla kizim dunyaya geldi 36+4tu dun gece 22.21 de ve 50 cm 3250 gram :)

X