dogum sancisi adet sancisi gibi olan var mı?

kizilcik_serbeti

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
89
92
26 haftalik hamileyim normal dogum istiyorum.benim adet zamanlarim hep sedyelik ve serumluk gecerdi bayilma derecesine gelirdim.okadar siddetli gecirdgim icin her ay o aciya aliskinim.benim gibi adet sancisi olup normal dogumu rahat geciren var mi y ada dogum sancisi cokta yabanci gelmeyen

26 haftalik hamileyim normal dogum istiyorum.benim adet zamanlarim hep sedyelik ve serumluk gecerdi bayilma derecesine gelirdim.okadar siddetli gecirdgim icin her ay o aciya aliskinim.benim gibi adet sancisi olup normal dogumu rahat geciren var mi y ada dogum sancisi cokta yabanci gelmeyen
Sağlıcakla kavusursun inşallah, kolay da geçer doğumun inşallah ama öyle bı sancı değil malesef tamam başlayan sancılar öyle olabilir yogunlastikca doğuma yakın siklasan sancinin tarifi olduğunu zannetmiyorum bende adet sancisi gibi mi diye güvendim odada uzanıyorum nts de ebe dedi dışarıda monitörde takip ediyorum dinlen birşeye ihtiyacin olursa çağır sen, tabii benim de aralıklı hafif sancılarım var, zannediyorum hemen pıt çıkacak doğacak, ebeye dedim ya doğurduğumu anlayamazsam (salak ben) kadın güldü kafasını sallaya sallaya anlarsın dedi 😂😂 doğum başladı geldi o eve sonra anladın mı dedi hıı dedim daha konuşacak halim yoktu 😂😂 amacım seni korkutmak değil inan şimdi animsayamiyorum, o hissi biliyorum ama ağrısı yok aklimda, son doğum anında yoğun hissediyorsun bebeğin doğduğu anda herşey bitiyor ağrı acı kalmıyor bı dinginlik bı huzur çöküyor gerisi çok değişik ne bileyim sende tadına varacaksin her bünyede az çok fark eder umarım kolay bı doğum geçirirsin ❣️❣️

Sağlıcakla kavusursun inşallah, kolay da geçer doğumun inşallah ama öyle bı sancı değil malesef tamam başlayan sancılar öyle olabilir yogunlastikca doğuma yakın siklasan sancinin tarifi olduğunu zannetmiyorum bende adet sancisi gibi mi diye güvendim odada uzanıyorum nts de ebe dedi dışarıda monitörde takip ediyorum dinlen sen tabii benim de aralıklı hafif sancılarım var zannediyorum hemen pıt çıkacak doğacak, ebeye dedim ya doğurduğunu anlayasmazsam (salak ben) kadın güldü kafasını sallaya sallaya anlarsın dedi 😂😂 doğum başladı geldi o eve sonra anladın mı dedi hıı dedim daha konuşacak halim yoktu 😂😂 amacım seni korkutmak değil inan şimdi animsayamiyorum, o hissi biliyorum ama ağrısı yok aklimda, son doğum anında yoğun hissediyorsun bebeğin doğduğu anda herşey bitiyor ağrı acı kalmıyor bı dinginlik bı huzur çöküyor gerisi çok değişik ne bileyim sende tadına varacaksin her bünyede az çok fark eder umarım kolay bı doğum geçirirsin ❣️❣️
yani benim adet sancim ciddi bilinc kaybina yol acacak kadar genelde bayilma ya yakin bir sanci.oyuzden baslamadan daha direk serum yemeye gidiyodum son yillar.ondan daha kotu oluyomu yaaa.neyse napalim alisiriz artik cekecegiz

Bı arada ben de adet gunlerinde sürünürdüm, baygınlık durumuna gore bı serum ya da bı iğne mis gibi yatardim ilk iki gün ama hiç kolay geçirmedim, oğlum doğduktan sonra adetimin olduğunu fark etmediğim zamanlar oluyor belirtileri olmasa geleceğini bile anlamam ağrısız oluyor şükür oğlum sağolsun diyorum 😊

yani benim adet sancim ciddi bilinc kaybina yol acacak kadar genelde bayilma ya yakin bir sanci.oyuzden baslamadan daha direk serum yemeye gidiyodum son yillar.ondan daha kotu oluyomu yaaa.neyse napalim alisiriz artik cekecegiz
Buna cevap vermişim okumadan benimde böyleydi, ama sıkıntı yapma sürekli çekilen bir şey değil doğum anin yaklaşınca aralıklı çekilebilir bı sanci, son dk siklasan biraz yoran bı sancı ama sonu öyle güzel ki ❣️❣️ o dknin huzurunu anlatamam, baharda temiz derin bı nefes almak gibi, ne bileyim bana hep bunu anımsatır derin bı nefes gibiydi o an oğlum doğdu sancı ağrı sızı hicbirsey kalmadı degisik bı his, anlayacaksın, anladığında buraya yaz paylaş benimle ❣️❣️

X