Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım tabiki ederim ama suanki ağrılar ne ağrısı bilmiyorumrabbim bir avazda kurtarsın ne olur sancı anında olmayanlara dua et demeye geldim ,
hayırlı dogumlar olsun inşallahhhh
Çok dua isteyen var rabbim En hayırlısını ev hayırlı vakitte kucaklarini doldursun sağlıklı sıhhatlirabbim bir avazda kurtarsın ne olur sancı anında olmayanlara dua et demeye geldim ,
hayırlı dogumlar olsun inşallahhhh
Ben iki gün önce kontrole gittim nstde sancım çıktı yatış verdiler iki saatte bir nstye koydular sancı çıktı ertesi gün sabah çıkmadı bende çıkmak istedim eve geldim devam etti ağrılar benimde kasıklarda ağrım ve ağrı olunca kasilma oluyor karnim taş oluyor arada bir vajinede batma oluyor herkes bel ağrısı olucak diyo anlamıyorum2 çocuğumda adet agrısı gıbı başladı ve ılk farkettıgımde 15 dk arayala sancı gırıyordu. Sonra zaten suresı azaldı.
3. Doğumumda yıne adet sancısı bekledım ama daha farklı oldu. Vajınama bıçak saplanır sekılde sancı giriyordu. Hatta ılk anlamadım. Sonra dk tutunca sancı olduğunu anladım. Sankı sistit olmuşum gıbı sancım vardı ve oyle Doğum yaptım.
Sen bel agrısı bekleme olursa olur. 1. Doğumumda bel agrısı vardı 2. De sankı cok yoktu 3. Doğum zaten cok farklıydı onda hıc bel agrısı yoktu. 3 doğumumda erken oldu vekilde o yüzden hep farklı oldu bılmıyorum yınede. Sende sancılarının arasını dakıka tutarak bılebılrısın gerçek sancı olup olmadığını. Yatsanda gezınsense asla o sancı geçmez gerçek sancıda. Kaç haftalıksın sen.Ben iki gün önce kontrole gittim nstde sancım çıktı yatış verdiler iki saatte bir nstye koydular sancı çıktı ertesi gün sabah çıkmadı bende çıkmak istedim eve geldim devam etti ağrılar benimde kasıklarda ağrım ve ağrı olunca kasilma oluyor karnim taş oluyor arada bir vajinede batma oluyor herkes bel ağrısı olucak diyo anlamıyorum
37+3 birde 2 cm açılmam vardı benim ağrı gelince geçmiyor ama sürekli ağrıda olmuyorSen bel agrısı bekleme olursa olur. 1. Doğumumda bel agrısı vardı 2. De sankı cok yoktu 3. Doğum zaten cok farklıydı onda hıc bel agrısı yoktu. 3 doğumumda erken oldu vekilde o yüzden hep farklı oldu bılmıyorum yınede. Sende sancılarının arasını dakıka tutarak bılebılrısın gerçek sancı olup olmadığını. Yatsanda gezınsense asla o sancı geçmez gerçek sancıda. Kaç haftalıksın sen.
Yavaş yavaş yokluyor o zaman senı.37+3 birde 2 cm açılmam vardı benim ağrı gelince geçmiyor ama sürekli ağrıda olmuyor
İnşallah cnm bekletmeden gelirYavaş yavaş yokluyor o zaman senı.
Sancı geldıgınde sure tut o zaman daha ıyı anlarsın.
Sağlıkla kucağına alırsın ıns.
o yüzden insan gibi insanlara düşmek şans işi hastaneye gittiğimden beri ağrım var kasıklarda şuan kalcama hissediyorum bazen hiç yok gibi bir saat sonra başlıyor 2 3 dakika sürüyor yatsamda yurusemdr ağrı gelince geliyor nedir bu bilmem birde karısının taş gibi olması varBen hic anlamadim bastan.sanki gaz varmista cikmiyor gibi basladi ben. Ara ara azalirda kendimi toplarim diyordum 5 dk ara vermedi.bastan belime toplandi agri i oldukça azaldi sonra artti gittikçe.bu ağrılarda ebeden çok yanınızda soguk kanli destek olan biri lazim annem vardı ama annemi kim toplasın.7 cm den sezeryana döndüm ben ebeler kendini plates eğitmeni zannediyorlardı.nefes al veeer diyecektik ama onlarin canlarının istedigi zaman.benim kiz ise buna hic musade vermedi ikindirdi beni.sancimi alette ölçemediler.senin sancin yokki dediler azarladilar saka gibi kendi can derdimden umursamadim.ama hemen hemem hepsi dayaklikti.koca hastane onlarim lütfu ile kurulmuş maalesef
beline toplaniyor mu hoc agri benim belle basladi.bele masaj yapilinca iyi geldi. İnşallah çabucak dogaro yüzden insan gibi insanlara düşmek şans işi hastaneye gittiğimden beri ağrım var kasıklarda şuan kalcama hissediyorum bazen hiç yok gibi bir saat sonra başlıyor 2 3 dakika sürüyor yatsamda yurusemdr ağrı gelince geliyor nedir bu bilmem birde karısının taş gibi olması var
Daha çok kasık ağrısı belime az vuruyorbeline toplaniyor mu hoc agri benim belle basladi.bele masaj yapilinca iyi geldi. İnşallah çabucak dogar
korkutmak istemem ama o belirtiler hayra alamet degil sen. Sezeryan icin gun al.Arkadaşlar 9 ay 10 günüm 2 gün sonra doluyor. Bende ne ağrı ne sancı hiç bir şey yok. Her gören bu çocuk daha yukarıda inmemiş diyor. Bebiş hala nefesimi daraltacak, kaburgama vuracak kadar yukarıda. Son bir haftadır tansiyonum çıkmaya da başladı. Elim ayağım şişmeye başladı. Ben doğursam artık diyorum. :) Doktorum 41. haftayı bekleyebiliyoruz diyor.
Benim karnım asada benide gorenler bir hafta daha durmazsin diyo doktora gorundun mu senArkadaşlar 9 ay 10 günüm 2 gün sonra doluyor. Bende ne ağrı ne sancı hiç bir şey yok. Her gören bu çocuk daha yukarıda inmemiş diyor. Bebiş hala nefesimi daraltacak, kaburgama vuracak kadar yukarıda. Son bir haftadır tansiyonum çıkmaya da başladı. Elim ayağım şişmeye başladı. Ben doğursam artık diyorum. :) Doktorum 41. haftayı bekleyebiliyoruz diyor.
korkutmak istemem ama o belirtiler hayra alamet degil sen. Sezeryan icin gun al.
Benim karnım asada benide gorenler bir hafta daha durmazsin diyo doktora gorundun mu sen
Bnce dikkat et sen ne yasarsan oda onu yaşar herseyini onunla paylasiyorsunGöründüm. En son tansiyonum yüzünden Pazar günü acil kadın doğum bölümüne gittim. Herşeyin normal olduğunu doğumun başlamadığını, 41. haftayı bekleyebileceklerini söylediler. Ben eğitim araştırma hastanesine gidiyorum. Her seferinde başka doktor. Aksi gibi birde epilepsi hastasıyım. Gebeliğim boyunca nöbet geçirmedim ama gitgide gerilmeye de başladım açıkçası. Çarşamba - Perşembe kontrole gel dediler.
Bnce dikkat et sen ne yasarsan oda onu yaşar herseyini onunla paylasiyorsun