• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sancıları nasıl oluyor?

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.786
864
53
Bugün tam 37+4 olduk fakat dünden beri kasık ağrılarım var..dün akşam 2-3 saate yakın sancı girip çıktı bel ağrım da vardı sonrasında geçti fakat bugün regl sancısı gibi arada bir girip çıkıyor .. allah nasip ederse ilk doğumum olacak ve haliyle tecrübesizim 🥹 bunlar doğum sancısı mıdır? Geçtiğimiz çarşamba da nst de sancım çıktığı için sezeryan gününü doktorum öne çekmişti şimdide sancımın olması beni biraz korkutuyor…yardımcı olursanız çok sevinirim 🌹

Sağlıkla kavuşun🌸 ben de 39+3. Haftadayım :) ara ara sancı gelmesi normal ha bugün ha yarın beklemedeyim ben :) minik adet sancıları doğumu başlatmıyor:) bebişin gelmeye gönlü olmadığı sürece ne yapsan boş😁
Anaymbenana Anaymbenana

Sağlıkla kavuşun🌸 ben de 39+3. Haftadayım :) ara ara sancı gelmesi normal ha bugün ha yarın beklemedeyim ben :) minik adet sancıları doğumu başlatmıyor:) bebişin gelmeye gönlü olmadığı sürece ne yapsan boş😁
Anaymbenana Anaymbenana
Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın 🌹 cuma günü Allah nasip ederse sezeryan ile kavuşacağım kızıma ama yinede bu şekilde sancı olunca beni biraz korkuttu ☺️

Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın 🌹 cuma günü Allah nasip ederse sezeryan ile kavuşacağım kızıma ama yinede bu şekilde sancı olunca beni biraz korkuttu ☺️
Amin 🌸 ben de bizimkinin keyfini bekliyorum :))) bir aksilik olmazsa normal olacak 🌸
Siz de sağlıkla atlayın çabucak süreci 🤍

Amin 🌸 ben de bizimkinin keyfini bekliyorum :))) bir aksilik olmazsa normal olacak 🌸
Siz de sağlıkla atlayın çabucak süreci 🤍
Aminn inşallah ☺️ sezeryan günü belli olunca beklemek çok zor oluyor korku,heyecan birbirine giriyor 🤦🏼‍♀️ rabbim sizide bir avazda kurtarsın inşallah 🙏

Back