DOĞUM RAPOR PARASI

ozgenmete59

yakışıklı prensim
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
187
38
38
arkadaşlar doğum parası yeni alanlar bu konuda bilgi verebilirmi 1 temmuzda raporum başlıyo ilk 2 aylık sonra 2 aylık olucakmış ücreti tek seferde mi yoksa 2 ye mi bölünüyor oda?? birde aylık aldığımız maaş diyelimki net 1000 lira bu 4 aylık rapor sürecinde 4000 tl rapor parası alınırmı maaşla aynı rakama tekabül ediyormu?? daha çok olur diye duymuştum ama kafama takıldı yardımcı olursanız sevinirim..

selamlar, bende 08 haziranda rapor verdim mali müşavirimize o ssk ya bildirmiş, 4 ay sonra para alabilirsin dedi 4000 küsür olduğunu söyledi...

Ben de kısmetse 6 temmuzda çıkıyorum izne bildiğim kadarıyla ssk yatan maaşının 3/2 si kadar alıyorsun. Yani ssk ne kadar yüksek ise o kadar fazla alırsın. Doğum yaptığın zaman ilk kısmı alıyorsun, izin bittikten sonra işe başlayınca kalan kısmı alıyorsun.

direk ssk ya bizim gitmemiz mi gerekiyor o halde... şirketin mali müşaviri işlemi ben hallederim demişti nasıl olacak bilmiyorum

direk ssk ya bizim gitmemiz mi gerekiyor o halde... şirketin mali müşaviri işlemi ben hallederim demişti nasıl olacak bilmiyorum

yok sen gitmiyorsun şirketin muhasebesi hallediyor ama mesela maaşın 1500 lira ama sana asgari üzerinden yatırıyorlar. o zaman asgari üzerinden alıyorsun doğum paranı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…