koru sincan degil ama Koru cukurambarda dogum yaptim. dogum paketi olarak degil ayrica drum disaridan geliyordu ama kesinlikle mukemmel bir hastane. cok iyi ilfileniyorlar eminim ki sincan da oyledir. basligini Koru sincan diye acsaydin daha cok yardim alabilirdin. hayirli dogumlar.Merhaba hanimlar,ankaradayim ve hamileyim.dr aramaktan gina geldi yada hastane diyeyim...
Onceleri ozel bir dr a gidiyordum ama 5 dk icin 300 tl fazla geldi.sorunlu gebelikle daha cok ilgiliydi dr. Benim icin gereksiz diyeyim.Ankara tiptan normal randevu almak imkansiz. Dogumu orda dusunuyordum ama anlatilanlardan dolayi vazgectim.
Sincan lokman hekime gittim bu seferde dr iyi ama hastane cok kalabalik devlet gibi gec giriyosun randevuye falan...
Sincan koru bize yakin ve dogum paketi varmis.3100 tlye.
Bana gayet uygun geldi.
Orada dogum yapan muayene olan varsa yorumlara ihtiyacim var.
Tesekkurler.
arkadas ne sormus sen ne cevap vermissin. iyi bakalim hayirli dogumlar.ben izmirde muayene oldum muayene 50 tl dogum 1600
Aslinda cekindigim sey hani spor salonuna uye olursun bir yil sonra kimse ilgilenmez ya.oyle olmasin istiyorum. Yani paket aldik diye randevulari es gecmeler falan olmasin istiyorum.kararsizim...koru sincan degil ama Koru cukurambarda dogum yaptim. dogum paketi olarak degil ayrica drum disaridan geliyordu ama kesinlikle mukemmel bir hastane. cok iyi ilfileniyorlar eminim ki sincan da oyledir. basligini Koru sincan diye acsaydin daha cok yardim alabilirdin. hayirli dogumlar.
arkadas ne sormus sen ne cevap vermissin. iyi bakalim hayirli dogumlar.
☺☺ay kusura bakmayin lutfen paylasmadan edemiycem. Bi grup anne adayi var ki mesela ikili taramayi nerde yaptirdiniz diye sorsak;ben yaptirmadim bi problem ciksa aldiracak misiniz der hemen. Bu da ona benzemis.☺☺koru sincan degil ama Koru cukurambarda dogum yaptim. dogum paketi olarak degil ayrica drum disaridan geliyordu ama kesinlikle mukemmel bir hastane. cok iyi ilfileniyorlar eminim ki sincan da oyledir. basligini Koru sincan diye acsaydin daha cok yardim alabilirdin. hayirli dogumlar.
arkadas ne sormus sen ne cevap vermissin. iyi bakalim hayirli dogumlar.
dogum paketi alan arkadaslarim var ama yine Koru cukurambar hic oyke soyledigini seyker olmadu. burada biri vardi takip ettigim simdi hatirlamiyorum ismini ama o sincan da yapti hic oyke ilgilenmeme falan olmadi. bir de saglik ve imaj soz konusu Koru bu tarz seylere cok onem veriyor.Aslinda cekindigim sey hani spor salonuna uye olursun bir yil sonra kimse ilgilenmez ya.oyle olmasin istiyorum. Yani paket aldik diye randevulari es gecmeler falan olmasin istiyorum.kararsizim...
Ben bilgi hastanesinde yapacağım insallah 1300 tl dogum muayene 50 tl ve cok iyi ekibi var 2 ablam orada yapti sira bendeMerhaba hanimlar,ankaradayim ve hamileyim.dr aramaktan gina geldi yada hastane diyeyim...
Onceleri ozel bir dr a gidiyordum ama 5 dk icin 300 tl fazla geldi.sorunlu gebelikle daha cok ilgiliydi dr. Benim icin gereksiz diyeyim.Ankara tiptan normal randevu almak imkansiz. Dogumu orda dusunuyordum ama anlatilanlardan dolayi vazgectim.
Sincan lokman hekime gittim bu seferde dr iyi ama hastane cok kalabalik devlet gibi gec giriyosun randevuye falan...
Sincan koru bize yakin ve dogum paketi varmis.3100 tlye.
Bana gayet uygun geldi.
Orada dogum yapan muayene olan varsa yorumlara ihtiyacim var.
Tesekkurler.
ben çok memmunum. hüseyın beyden aldım.Hangi doktordan aldınız? Memnun musunuz