dogum paketi hk. koru-ankara

aydogdu06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.204
4.167
Merhaba hanimlar,ankaradayim ve hamileyim.dr aramaktan gina geldi yada hastane diyeyim...
Onceleri ozel bir dr a gidiyordum ama 5 dk icin 300 tl fazla geldi.sorunlu gebelikle daha cok ilgiliydi dr. Benim icin gereksiz diyeyim.Ankara tiptan normal randevu almak imkansiz. Dogumu orda dusunuyordum ama anlatilanlardan dolayi vazgectim.
Sincan lokman hekime gittim bu seferde dr iyi ama hastane cok kalabalik devlet gibi gec giriyosun randevuye falan...
Sincan koru bize yakin ve dogum paketi varmis.3100 tlye.
Bana gayet uygun geldi.
Orada dogum yapan muayene olan varsa yorumlara ihtiyacim var.
Tesekkurler.

Ben 2014te Sincan koruda meltem aksuya gidiyodum ,spinal anestezi ile sezeryan oldum ve 1250 TL ödedik ne kadar artmış fiyatlar

O zaman memnundum ama sonraları birkaç kez aciline gittim beğenmedim

koru sincan degil ama Koru cukurambarda dogum yaptim. dogum paketi olarak degil ayrica drum disaridan geliyordu ama kesinlikle mukemmel bir hastane. cok iyi ilfileniyorlar eminim ki sincan da oyledir. basligini Koru sincan diye acsaydin daha cok yardim alabilirdin. hayirli dogumlar.

ben izmirde muayene oldum muayene 50 tl dogum 1600
arkadas ne sormus sen ne cevap vermissin. iyi bakalim hayirli dogumlar.

Aslinda cekindigim sey hani spor salonuna uye olursun bir yil sonra kimse ilgilenmez ya.oyle olmasin istiyorum. Yani paket aldik diye randevulari es gecmeler falan olmasin istiyorum.kararsizim...

☺☺ay kusura bakmayin lutfen paylasmadan edemiycem. Bi grup anne adayi var ki mesela ikili taramayi nerde yaptirdiniz diye sorsak;ben yaptirmadim bi problem ciksa aldiracak misiniz der hemen. Bu da ona benzemis.☺☺

kızlar bir kaç doğum yapan ark ile görüştüm onlarda koru sincanda yapmış memmun kalmışlar.
bende artık bu paketi alayım

Aslinda cekindigim sey hani spor salonuna uye olursun bir yil sonra kimse ilgilenmez ya.oyle olmasin istiyorum. Yani paket aldik diye randevulari es gecmeler falan olmasin istiyorum.kararsizim...
dogum paketi alan arkadaslarim var ama yine Koru cukurambar hic oyke soyledigini seyker olmadu. burada biri vardi takip ettigim simdi hatirlamiyorum ismini ama o sincan da yapti hic oyke ilgilenmeme falan olmadi. bir de saglik ve imaj soz konusu Koru bu tarz seylere cok onem veriyor.
ya nacizane tavsiyem onceliginiz yenidogan yogun bakim olsun. Allah esirgesin aksi durumda hastanearamak zorund kalmayin. Koru sincan da var mi bir sorun. Rabbim Saglikli hayirli dogum nasipetsin.

ben koru sicanda doğum yaptım 8 ay önce sağlık ekibi güler yüzlü, ebeler, hemşireler. iyiydi. memnun kaldık özellikle fiyat performansa göre.

Ben bilgi hastanesinde yapacağım insallah 1300 tl dogum muayene 50 tl ve cok iyi ekibi var 2 ablam orada yapti sira bende )

bende randevumu aldım koru sincandan tabi muayene ücreti ödememek için doğum paketini önce almam lazım.
araştırınca birkaç ark daha buldum orda yapan.hiç memmunıyetsızlık duymadım.
eğerki orayı araştıran olursa bu yazdıklarımı okusun.

Canım sana birşey soracağım. Ben ilk doğumumu Ankara tıpta yaptım. Sen demişsin vazgeçtim acaba neden? Şimdi tekrar hamileyim yine orayı düşünüyordum açıkcası. İlk doğumdan 5 sene geçti.

Yıne araştıranlar için kalsın. :)
Paketi aldım ve doğumu sincan koru da yaptım.
Bir olumsuzluk yaşamadım. Hüseyin beydi Dr um. Dr çok iyi ama çok çok yoğundu. Yani şimdiki aklım olsa diğer Dr lardan alırdım randevuyu.

İsmi sanırım gül olan bir çocuk Dr vardı iyiydi.
Şuan 4.ayımızı tamamladık, tosuduk bir oğlum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…