• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum oncesi tansiyonu normal olup dogum sonrasi tansiyonu yuksek olanlar nolur yardim

Rrugzan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
18
1
86
Merhaba arkadaslar... cok sorunlu bir gebelik gecirdim.. yasamadigim skinti kalmadi tansiyon haric... en son ani bir sekilde bebeklerimi dunyaya getirdim...ikizlerimi 33 haftalik dogurdum epidurel sezeryan ile.. simdi kuvezde allahima emanetler genel durumlari iyi cok sukur... ama simdide benim tansiyon problemim cikti tansiyonum 14 -10 /15- 11 seklinde seyrediyor.. size sorum hic lohusalikta boyle bir problem yasayan oldu mu? Olduysa neden Oldu nasil tedavi edildi?

Evet bende yaşıyorum 30 haziranda genel anesteziyle sezeryan oldum normalde yerlerde sürünen tansiyon 20/11 olmuş bir gece acile gittim dahiliyeci geçer dedi 15 gün ilaç kullanıp kafama göre buraktım sonra tekrar yükseldi şu anda bebeğim 3 aylık bende 1 aydır alfamet alıyorum sabah akşam kardiyolog bunu verdi iki ay kullan gel dedi bakalım inşallah düzelir ama ilaç içmeme rağmen şu anda 15/9 akşam mantı yedim ve hamur işleri yükseltiyor ailedede var yoksa diyorum inşallah kalıcı olmaz

Evet bende yaşıyorum 30 haziranda genel anesteziyle sezeryan oldum normalde yerlerde sürünen tansiyon 20/11 olmuş bir gece acile gittim dahiliyeci geçer dedi 15 gün ilaç kullanıp kafama göre buraktım sonra tekrar yükseldi şu anda bebeğim 3 aylık bende 1 aydır alfamet alıyorum sabah akşam kardiyolog bunu verdi iki ay kullan gel dedi bakalım inşallah düzelir ama ilaç içmeme rağmen şu anda 15/9 akşam mantı yedim ve hamur işleri yükseltiyor ailedede var yoksa diyorum inşallah kalıcı olmaz

Merhabalar, bende bir hafta önce spinal anestezi ile doğum yaptım, bugüne kadar hiç bir tansiyon problemim yoktu, ta ki doğum yapana kadar. Şuan hastanedeyim tek tek tüm kontrollerim yapıldı, hiç bir problem bulamıyorlar, bana da alfamed başlayacaklar. Siz nasıl oldunuz? Kalıcı mı oldu bu tansiyon sizde? 7 günlük bebeğimi evde bıraktım, cevap yazarsanız çok sevinirim.

Duzeliyor canim benim bir problemim kalmadi sukur..

Ayyy nasıl sevindim bilemezsin cevabın için çok teşekkür ederim. Peki ne kadar kullandın ilaçlarını? Yani tamamen ne kadar zamanda iyileştin? Bir de eminim sende emzirmişsindir ilaçlarn bir zararı olmadı dimi?

Arkadaşlar merhaba foruma ilk defa bir şey yazıyorum maalesef kötü şeyler yaşıyorum 6 gün önce spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım tansiyonum bir miktar yüksek seyrederdi zaten ancak doğumdan sonra 4.gün 18/10 tansiyon, çenemde uyuşma baygınlık hissi ile acile geldim, yatırdılar tansiyonum 12/8 lere düşüp yeniden çıkıyor, stres yapmışsın falan diyorlar sebebi bulunamadı henüz psikolojim alt üst oldu minicik bebeğimden ayrıyım panik atak benzeri ruh hali yaşıyorum böyle şeyler yaşayan var mı ne olur acil yardım edin

Merhabalar, bende bir hafta önce spinal anestezi ile doğum yaptım, bugüne kadar hiç bir tansiyon problemim yoktu, ta ki doğum yapana kadar. Şuan hastanedeyim tek tek tüm kontrollerim yapıldı, hiç bir problem bulamıyorlar, bana da alfamed başlayacaklar. Siz nasıl oldunuz? Kalıcı mı oldu bu tansiyon sizde? 7 günlük bebeğimi evde bıraktım, cevap yazarsanız çok sevinirim.
Sizdeki tansiyon geçti mi kalıcı mı oldu bnde aynı durumdayim merak ediyorum

Back