Merhaba arkadaşlar, öncelikle bilgisyarla haşır neşir olan ben hamileyken bilgisayara pek yaklaşamadım bundan ciddi rahatsızlık duydum, Psikoleji mi bilmiyorum ama fırsat buldukça buraya girip güzel bilgiler ögrendim ve devam ediyorum
İçinizde tecrübeli veya bilgisi olanlar vardır. Acaba benim hastahaneye giderken fazla detaya kaçmdan önemli olan neleri yanıma alabilirm hem bebgim hem benim için.
Biliyorum henüz erken ama çok sabırsızlanıyorum :) aklinialirimsmile
canım internette ve bu sitede gerekli şeylerin listesine kolaylıkla ulaşabilrsin zaten
ama benim keşke şunu yapsaydım dediğim şey.
doğumdan sonra odamda ben çok terledim,3 tane gecelik almıştm yetmedi sonradan eşim gitti evden birkaç tane daha getirdi..çünkü dediğim gibi sürekli terlemiştim ben.
şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim
Ben sezeryan doğum yaptım. Bebeğim küvözde kaldığı için birkaç gün hastanede kaldım. Bana en çok gecelik, ped lazım oldu. Ama mutlaka çorap ve hırka al. Çünkü ne kadar terlesen de üşütmemelisin. Bebeğim için de biberon lazım oldu, küvöze süt götürmem gerekti. Ama emzirsen de, sağsan da bir göğüs kremi al, benim göğüslerim yara oldu, çok çektim çoook. Kremi ihmal etme. Kolay gelsin ve şimdiden hayırlı olsun.