Hic bi skinti olmadi ben 8 ay boyunca gittim...Arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim her zaman agda yaptırıyordum. Hamileliğimi örenince gitmedim. siz yaptırdınızmı bir sıkıntı olmaz heralde
Hiçbir sıkıntı olmuyor. Doğumuma birkaç gün kala bile gitmiş olarak söylüyorum için rahat olsun canım. :)Arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim her zaman agda yaptırıyordum. Hamileliğimi örenince gitmedim. siz yaptırdınızmı bir sıkıntı olmaz heralde
Canim bence hic agdayla ugrasma tras etmek bile cok zorken agda ile kendini heba edersin..ben hamilelik doneminde agda yaptirdim son hafta da tuyler az cikmis olsa da agdaya devam ettim ama sancilarim baslayinca kisa kisa tuyler vardi onlari jilet ile aldim puruzsuz olmasi gerekmiyor zaten.. malesef tam dogum gununu bilemedigimiz icin bir gun önceden agda yapalim rahat edelim diyemiyoruz..bence asiri tuy olmadikca sorun etme hafif sancilarin olursa dusa girdiginde jiletle alirsinkendim ağda yapmaya çalışsam son haftada strese girer miyim acaba...
bende öyle düşünüyordum canım tşk ederim heralde ilk sancılar dayanılmaz olmazyaCanim bence hic agdayla ugrasma tras etmek bile cok zorken agda ile kendini heba edersin..ben hamilelik doneminde agda yaptirdim son hafta da tuyler az cikmis olsa da agdaya devam ettim ama sancilarim baslayinca kisa kisa tuyler vardi onlari jilet ile aldim puruzsuz olmasi gerekmiyor zaten.. malesef tam dogum gununu bilemedigimiz icin bir gun önceden agda yapalim rahat edelim diyemiyoruz..bence asiri tuy olmadikca sorun etme hafif sancilarin olursa dusa girdiginde jiletle alirsin
gerçi daha sezeryan mı olcak normal mi o bile belli değilCanim bence hic agdayla ugrasma tras etmek bile cok zorken agda ile kendini heba edersin..ben hamilelik doneminde agda yaptirdim son hafta da tuyler az cikmis olsa da agdaya devam ettim ama sancilarim baslayinca kisa kisa tuyler vardi onlari jilet ile aldim puruzsuz olmasi gerekmiyor zaten.. malesef tam dogum gununu bilemedigimiz icin bir gun önceden agda yapalim rahat edelim diyemiyoruz..bence asiri tuy olmadikca sorun etme hafif sancilarin olursa dusa girdiginde jiletle alirsin
Aynen canım , kuaföre falan hiç açamam ben dehayatta açamam ki anneme bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?