Doğum ne zaman acaba

sbrbhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
25
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 37+3 günlük hamileyim pazar gecesinden bu yana ara ara bel ağrım rahimde kasılmalarım oluyor pazartesi acile girtik nst de sancı çıkmadı açılmada yok ama rahim yunuşamış dediler. Tekrar evd geldik vuma rutin kontrolüm vardı bu yalancı ağrılar devam etti bugün yani cuma günü kontrolde açılma yok fakat rahim ağzı silinmiş dedi bebeğim sürekli kasılıyor belimde yine ara ara sancı var ama nst en fazla 40 a çıkıyor sizce doğum ne zaman olur göğüslerimde çok dızlıyor ne olur yardım edin

ne durumdasın,doğurdunmu?:)bende de bel ağrısı,kasılmalar çok oluyordu 35-36.haftalarda.doktor ilaç verdi,çünki rahim kasıldıkca,bebek de içerde rahatsız oluyor.ben 37+2de doğum yaptım.Allah yar ve yardımcın olsun,sağ-salim bebeyine kavuşmanı dilerim.

Son düzenleme:

38+0olduk hala birşey yok rahim silinmiş demişti geçen hafta doktor açılmayı bekliycez dedi. Bugün bel ve kasıklarımda yine sancı oluyor göğüslerim sızlıyor bebek çok fazla kasılıyor canımı yakıyor. Ne yapayım bilemedim. Allah analı babalı büyüymryi nasip etdin sanada

40 haftaya ne kadar çok yaklaşırsan,bebeyin o kadar sağlıklı olur.kasılan bebek deyil,rahim,senin ne kadar canın acıyorsa,bebeyinde o kasılmalardan dolayı rahatsız oluyor.onun için doktorunla konuş,rahatlatıcı bir şeyler söylesin kullanman için.sağol,inşallah sen de sağsalim kavuşursun bebeyine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…