• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum lekemi ve çillerimi aldırmak istiyorum

cikolata_88

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
68
2
6
34
Kayseri
Eki Görüntüle 964897 $IMG_20140131_231544.jpg
arkadaşlar benim doğum lekem gözümün hemen altına.henüz cildiye bölümüne gitmedim.bu leke gözümün altında olduğu için çok rahatsız oluyorum.ve en çok yüzde bakılan bölge gözdür yani.fondötenle kapatıyorum ama cildim gün boyu hava almıyo ve hergün aynı işlemi yapıyorum.cilt hastalıkları vs oluşucak diyede korkuyorum.lazerle alım işlemi olabileceğini düşünmüyorum çünkü bu işlem sırasında gözlük takılıyor.lekemi kapatma olasılığıda yüksek haliyle.soyma işlemi ne derecede etkili olucak yada kaç seans gerekir net bi sonuç verirmi bilemiyorum.
et beni şeklinde olsa yine kolaydı aslında yaktırırdım düşerdi..benim gibi yüzünde lekesi olan ve işlem yaptıran yada yeltenen arkadaşlar varsa yorumlarınız benim için çok değerli bukonuda bilgi sahibi olan herkesten fikirlerini bekliyorum.nasıl bi yol izlemem lazım.cildiye bölümüne göstericem fakat ozamana kadar yorumlarınızı bekliyorum en azından belkibu konuda biraz daha bilinçlenipalternatif yöntemler öğrenebilirim belki..
ayrıca cildimdede çillenmeler oluştu yaz ayında fondötenle güneşe çıktığım için.çünkü göz altıma değil sadece tüm yüzüme sürmem gerekti ton farkı olmaması adına..bu çillerdende ne şekilde kurtulucağımı bilemiyorum..hepinizden fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Back