Doğum korkusu :(

Dayanilmaz s
ama o bağırma çağırma dayanımaz sancı gelicek diye korkuyorum bende:KK43: bide o sancıyla yataga yatmak alt tarafımızı açmak ve kocaman bir bebeğin küçücük vajınadan çıkması nasıl olcak aklım almıyor yaaaa

dayanilmaz sanci diye birşey yok merak etme. Ilkini suni sanciyla digerleri kendiliginden gelen sanciyla oldu. Dogal sanci girip cikiyor. Kısa süreli. Ciktiginda hic bir sey yok. Dedigim gibi dayanilmaz bir durum yok.
Ve dogum sancilarin başladığında bir an önce dogsun istedigin icin nerem açık nerem kapali gibi bir düşünce olmuyor. Allah bi kolaylik veriyor yani
Bebegin sadece basi gececek , diger kismi hoop diye cikiveriyor. Ve o bölgemiz hissis oldugu icin kesi falan hissetmiyorsun. Ayrica cok genis acilacak sekilde yaratilmis. Agzimizin bile ne kadar acilabildigini düşünsene

Cok amiyane olacak afedersin ama Mutlaka yasamişsindir. Ishal falan olursun da sanci girer ya karnina. Onun biraz fazlasi hepsi bu

Kızlar korkmayın normal doğumun korkulacak hiçbir yanı yok
Kızımı normal oğlumu sezeryanla dogurdum
Normal doğum gibi asla olmuyor biraz sancı hepsi o çocuğun çıkması hissedilmiyor bile o kemikler öyle bir esniyorki.. Büyük tuvaletiniz gelmiş gibi ikinacaksiniz ebeler yönlendiriyor zaten..
Kızım doğarken sanki biri orama bi top tikamis gibi olmuştum megerse basiymis sonra biraz acıyan iki uç dikiş.. Eee olacak okadar candan can kopuyor sonucta..sonra yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz o ilk emzirme ilk dokunuş
Allah isteyen her kadına bu duyguyu yasatsin
Sezeryan ima hiç deginmeyeyim mecburiyetten oldu

Dayanilmaz s

dayanilmaz sanci diye birşey yok merak etme. Ilkini suni sanciyla digerleri kendiliginden gelen sanciyla oldu. Dogal sanci girip cikiyor. Kısa süreli. Ciktiginda hic bir sey yok. Dedigim gibi dayanilmaz bir durum yok.
Ve dogum sancilarin başladığında bir an önce dogsun istedigin icin nerem açık nerem kapali gibi bir düşünce olmuyor. Allah bi kolaylik veriyor yani
Bebegin sadece basi gececek , diger kismi hoop diye cikiveriyor. Ve o bölgemiz hissis oldugu icin kesi falan hissetmiyorsun. Ayrica cok genis acilacak sekilde yaratilmis. Agzimizin bile ne kadar acilabildigini düşünsene
doğru söylğyorsun sanırım yaaa teşekkür ederim rahatladım bayağı yaaaaaa

Merhaba arkadaşlar. Ben de normal doğum yapmayı çok istiyorum. 40+3 oldum artık... dün bana bir sancı geldi; tam anlatılan doğum sancısı gibi. Belimden başlayıp karnima vuruyordu, büyük abdestim varmış gibi hissediyordum. 7-8 saat sürdü... en son gece 2-3 gibi sancım azaldı ve uyudum. Sabah uyandığımda sancı manci yoktu... Dünkü sancım, yalancı sancıymış ama çok siddetliydi. Şimdi doğumdan daha çok korkuyorum :cry:

X