• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık doğum korkusu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yesilsevdam0016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
1
0
1
33
merhabalar arkadaslar ben bursada yasıyorum hamıleyım ve dogum korkum cok fazla sosyal medyada cok fazla bılgı var ve ben normal dogumdan cok korkuyorum sezaryandanda doguramıcam sankı benımle aynı kokuyu yasayan anne adayları var mı ben psıkloguna gıtmek ıstiyorum daha once psıkologa gıden var mı bu konuyla alakalı

merhabalar arkadaslar ben bursada yasıyorum hamıleyım ve dogum korkum cok fazla sosyal medyada cok fazla bılgı var ve ben normal dogumdan cok korkuyorum sezaryandanda doguramıcam sankı benımle aynı kokuyu yasayan anne adayları var mı ben psıkloguna gıtmek ıstiyorum daha once psıkologa gıden var mı bu konuyla alakalı
Epidural isteyin prensesler gibi doğurun. Güzel bi doğum hikayeniz olsun ☺️

Öncelikle sakin ol.. Bu çocuk öyle böyle çıkacak.. ben kendimi böyle sakinlestirmistim. Bu minik mucizeyi kucağına aldığında yaşayacağım mutluluğu düşün.. bunu yaşamış biri olarak tarifi imkansız güzel duygu.. ne kadar acı çekersen çek inan sonunda bitecek ve çok iyi olacaksın bunu düşün

Bende iki dogumdan çok korkardım ama bi gün kontrole diye gittim hemen doğuma alındım sezaryan ile gerçekleşti doğum korkulacak bisey yok emin ol. Şuan 21 günlüyüz 😘👶🏻🍼

Back