- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
bnce korkmaya gerek yok bn denemedim ama arkadaşım denemişti mekkeden yada medineden bi çiçek getirmişlerdi böyle açılmamış kapalı bi sopa gibi bişeydi onu doğum başlayınca suya koymuşlar o çiçek açtıkça rahimde açılmış ve çok kolay olmuş doğumu sonra kendiliğinden kapanıyormuş yine başka doğu için kullanılıyormuş peygamber efendimizin kızı için kullanılmış sanırım ama nasıl bulursunuz bilemedim
o doğum korkusu bende de başladı..aslında ilk başlarda hiç korkum yoktu ama zaman azaldıkça o kadar korkuyorum stres yapıyorum ki anlatamam..rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun..
Bende iki ay önce sırf korkudan sezeryan doğum yaptım. Suyum geldi ama açılma yoktu suni sancı verecekler diye normalden vazgeçtim. Şimdi öyle pişmanım ki anlatamam. Aslında normal doğum tecrübesini yaşamayı çok istiyordum ama o panikle sezeryan diye tutturdum. Doktorum bebek aşşağıda herşey yolunda desede dinlemedim. Sezeryan sonrası çok sıkıntı çektim. Dikişlerimin acısından yatıp kalkmak çok zordu, eğilip bükülmekten kamburum çıktı hala dik yürüyemiyorum. Ameliyathanede üşütmüşüm omuzlarım kırılmış gibi günlerce sancıdı hatta sancısı dikişlerimi bile unutturdu. Bazen omzumdaki acıdan bebeğimi bile tutamıyordum. Balon gibi şiştim. Dayanılmaz değildi ama benden 1 ay sonra doğum yapan görümcemin doğumdan iki saat sonra hastane de gayet rahat dolaştığını görünce ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladım.Ve en en en önemlisi bebeğim gaz sancısından çok çekti. Görümcemin bebeğinin hiç gaz sancısı yok. Sezeryan bebeği daha gazlı yapıyormuş keşke o zamanlar bunu bilseydim. Ahh kafam ahh keşke biraz daha cesaretli soğukkanlı olabilseydim...
eevet ama çogu kişi bilmiyor kimse dikkate bile almamış bnde 2.ye dogurursam alıcam inşlAminn... bende de smdi basladi krkular.bu basima gelen olaydan snra iyice artti korkum. Cok cesaretliydim aslinda.ins hemencik dogururuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?