Doğum kontrool hapını bırakanlar yardım!!

elifaltunn

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
401
132
333
merhaba kızlar bende yeniyim.artık sizinleyim bayadır yorumları okuyorum forumda çok hoşuma gitti. bende sizden bi yardım istiyorum.ikinci çocuğu düşünüyoruz ancak maddi olarak rahatladık ve 8 yıldan beri kullandığım doğum kontrol hapını nihayet bıraktım.ilk ay günümde oldum fakat ikinci ay ayın ortasında 2-3 gün leke geldi sonra günüm geldiğinde çok az bi leke geldi kasıklarım belim çok ağrıdı olucam zannettim ama şuan 15gün geçti olmadım ve ağrımda kalmadı ama göğüslerim müthiş sızlıyo idrar tahlilinde bişey çıkmadı kan tahlili yapmayada gitmek istemiyorum negatif çıkacak diye ama hapı bırakınca ikinci ay düzensizlik oluyomuşda dediler o zman bu göğüs ağrısı nedir bilemedim yorumlarınızı bekliyorum ((

arkadaşım bnde 2yıllık evliyim yaklaşık 7. 8 aydır kontrol hapı kullandım çocuk istedigimiz için braktım sadece bikez adet oldum şimdi 5 haftalık hamilegim çevremdeki çogu insan hapı braktıgın bi ay gibi seni korurmuş dediler vücütdan ozmn tamamen çıkar evde yaptıgın tesler 1aylıkken bile belli oluyo ikinci çizgi azcıkda olsaa çıkmışsan hamilesin bnimkide öyleydi yok denilecek kadar azdı ayrıca korkmana gerek yok git kan talilini yaptır emin olki bebegin saglıkla kucagına al ayrıca hamile degilsende kafana takma takdıkca olmaz herşeyi akışına brak

sanki var gibiydi ama eşime gösterdim o göremedi ben fazla takıldım sanırım o çizgiye

bekledim bekledim olmadı bugün en son kan tahlili verdim sağlık ocağına bakalım sonucu ne gelecek ..

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim.. 2,5 senedir kullandığın dkontrol hapını haziranda bıraktım bende.. İlkay bahsettiğiniz sancıları bende cektim.. İlk ay 38.günde adet oldum, buay 45 gün oldu, söktürücü iğne olmama rağmen hala adet olmadım. İlaç öncesi gecikmem hiç olmamıştı, aklım takılıyo, moralsizim.. Çocuk istiyoruz ama öncelikle adet düzeni gerekiyor sanırım. Ne yapabilcegimi bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…