• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrolü aşısı,iğnesi kulllananlar

nzf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
165
0
116
İstanbul
mrblar bayanlar ben 1 yıllık evliyim normalde doğum kontrol hapı ile korunuyorum fakat bu ay iğneye karar verdim ama nasıl ve ne derece yararlı olduğunu merak ediyorum.çevrenizde veya bizzat kendiniz kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim yani bilgi verirseniz yeterli olacak yani nerede yapılır nekadar riskli veya yararı ne kadar yan etkileri varmıdır,ve muayene olduktan sonramı yapılır,3 aylık deniliyor jinekolojik muayene olmak şartmı ücreti varmı yani bu konuda bili alabilirsem sevinirim tşkler şimdiden bayanlar bilgilerinizi aylaşmanızı bekliyorummmmmm.

ben daha önce bi kez 3 aylık iğne yaptırmıştım ama doktorum doğum kontrol hapı kullanmamı önermişti bi daha da yaptırmadım . şuan yasmin kullanıyorum ama oda yüzümde leke yapıyo:çok üzgünüm:

hmmm bende şuan hap kullanyorum belera var onu kullanıyorum ama o hiçbişey yapmıyo çok güsel bi hap çok memnunum ama işte bide aşıyı araştırıyım dedim o yüzden yani işte

Doğum kontrol haplarının kısırlığa neden olduğu iddia ediliyor doğumevinde görevli bi arkadaşıma uzman doktorlara sordurdum yasmini önermiş hepsi yasminde sorun olmaz demişler...

yinede tereddütsüz olmak için condom en iyi çözüm bence erkekler maalesef pek istemio ama ikna etmekde bize kalıyo sanırım :)

yasminin en iyi doğum kontrol hapı olduğunu söyledi doktorum.. kullanmaya devam ediyorum. erkekler korunmayı pek sevmiyolar gerçekten :1:

Back