doğum kontrol yöntemleri

ay çok hoşsun cnm..... spiral çok iyi değil bence kaya biliyo ve sürekli kontrolleri var.. bide tam olarak güvenilir bi yöntem değil.. bide uygun görmiyorum ben.. kadının öyle şeylerle uğraşması acı çekmesi..

bende spral istemiyorum ama herkes çok iyi olduğunu söylüyo hap kullanıcam ama 7 aylık bebeğim var o yüzden kullanamıyorum condomuda eşim pek sevmiyo ne yapıcamı şaşırdım ooof

allah allah ya... hap yok spiral falan ben karşıyım iyi olabilir cnm benim fikrim bu ama eşlerin korunmasından yanayım.. hep onlar rahat edicek uyanıklara bak

kızma kızma haklısın o korunsun banane dimi zaten eşim bana bırakıyo neyi istiyosan onu kullanalım diyo bende o rahat etsin istiyorum

cnm amcamın gelini spiral taktırdı sırf daha iyi korunmak için...10 gün geçti günü testte çift çizgiyi gördü.. sonradan ne olduysa regli oldu.. taktırdı 3 ay bile olmadan oldu bu oyüzden bide ağrısı olmuştu az tabi herkesde aynı olcak die bişey yok ama

yok ben kesin vazgeçtim yeni netten baktım adet kanamasınıda arttırıyormuş ben zaten fazlaca kan kaybediyorum tüm kansız kalırım sonra

cnm 7 aylık bebişin vardı dimi...dikkat et sütüm korur die 2. bebişe kalma... benim kanki var.. nisan annelerinde oda aynı sütüm korur die 2. bebişine hamiş şimdi..

:) hayırlısı olsun cnm... onlar sağlam kadınlardı 5 çocuğa bile bakarlarda ozamana tabi..şimdi 2 çocuk arası 1-2-3 dahi olsa zor oluyo bakmak o yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…