doğum kontrol yöntemleri

cnm konuyu doğru yere açtınmı açmadınmı bilmiyorum ama yanlış topiğe açtın gibi geliyo... en sağlam kontrol yöntemi erkeğin korunması... %99.9

ben yeni üyeyim nereye nasıl konu açılır anlamadım erkeğin korunması derken açıklar mısın

cnm prezervatifle korunma..... en iyi korunma harici korunmaların tam bi güvenirliği yok.. mesela erkeğin dışa b...ması gibi.. riskli güvenemezsin erkeklere o anda anlık bilinç kaybı refleks kaslarda gevşeklik spiralle hiç uygun bulmuyorum bna soğuk geliyo.. kaya biliyo hami kalabiliyosun enfeksiyonda olabiliyo vs vs işte..

bi soru sorabilir miyim sağlık ocağının dağıttığı kondomlar var onunla mı hamile kaldın dışardan satın alınanlarla mı

sağlık ocağı kondom mu dağıtıyoorr? Ohhh, beleş
Ama tabii böyle hamile kalınıyorsa kötü tabii, istemeyiz o zaman

evet hap kondom veriyo beleşten ama haplar pek iyi degil kaç arkadaşım öyle hamile kaldı en iyisi doktor tavsiyesiyle alınan haplar

banada en güvenilir spral geliyor temiz bir yerde taktırırsan sorun olmaz sanırım hap ve iğneleride denedim yan etkileri fazla o yüzden bıraktım spral bünyeden bünyeye değişiyor kimine iyi geliyor kimine yaramıyor

mrhaba cekuu..biz kondomu dısardan aldık.bı de ozellıkle dedık kı bılınen ıyı markalardan alalım da garantı olsun sonuç 6.5 aylık dunyalar guzelı bır oğlan cocugu:))))))

halamın kızı şuan 3,5aylık hamile ve spiralle hamile kaldı
aslında hiçbir yöntem tam anlamıyla güvenli değil

Bence de en iyisi prezervatif...erkekler pek hoşlanmasa da bıraz fazla para ödeyıp en ince olanlarından alınca sesi çıkmıyo benım eşimin yanı tahammul edebılıo o zaman.Biz 1 yıl prezervatifle korunduk.1 yılın sonunda adet gunume 1-2 gun var nasılsa diye korunmadan yaptık ve şu an 31 haftalık hamıleyım...
doğumdan sonra yıne prezervatıfe devam etmeyı düşünüyorum,hiç bir yöntem %100 guvenılır değil ama bnce diğer acı verıcı ve hormonlaı bozucu yontemlerdense en iyisi bu.
Tabii markasına dıkkat etmek şartıyla.Biz OK kullanıyoduk,he bı de FE var o da guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…