Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dienille 21 tabletlik doğum kontrol ilacı kullanıyorum kutunun uzerindeki okları karistirdim sırasıyla alamadim.ilaci bu sorun oluşturur mu bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim bütün ilaçların içeriği aynımı yoksa farklimi
Hangi ilaç o acaba Hah yazmışsınız, sonradan gördüm. İlk kez duyuyorum açıkçası. Normalde doğum kontrol ilaçlarını her gün aynı saatte içmek önemli. Başka bir doktora danışma fırsatınız var mı acaba
Hangi ilaç o acaba Hah yazmışsınız, sonradan gördüm. İlk kez duyuyorum açıkçası. Normalde doğum kontrol ilaçlarını her gün aynı saatte içmek önemli. Başka bir doktora danışma fırsatınız var mı acaba
2 özel doktora gittim biri önemli degil biri önemli ilaç etkisini kaybetmiştir dedi ne yapacağımı şaşırdım bende devlettede randevu bulamadığım için özele gitmek sorun oluyor çok saçma bı durum ama arada kaldım
Sağlık ocağına ya da bulunduğunuz ilçedeki belediyenin sağlık müdürlüğüne gidip ücret ödemeden doktora danışın isterseniz. Ben de muallakta kaldım şimdi