Dogum kontrol haplariyla gögüsü büyüyen varmii???

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
932
57
648
35
İstanbul
MRB BEN ECE 19 YAŞINDAYIM SON ZAMANLARDA KÜÇÜK GÖGÜSLÜ BAYANLAR KADIN DOGUM HAPLARIYLA GÖGÜS BÜYÜTTÜGÜNÜ SÖYLÜYORLAR GERÇEKTENDE BÖLE OLANINIZ VARMI ?? VEYADA KADIN DOGUM HAPI KULLANIRKEN GÖGÜSÜ BÜYÜYEN İLACIN ADINI YASSN ÜTFENNNNNNN:utangac:kaydirigubbakcemile2lülülülülülüşutarafagitti

MRB BEN ECE 19 YAŞINDAYIM SON ZAMANLARDA KÜÇÜK GÖGÜSLÜ BAYANLAR KADIN DOGUM HAPLARIYLA GÖGÜS BÜYÜTTÜGÜNÜ SÖYLÜYORLAR GERÇEKTENDE BÖLE OLANINIZ VARMI ?? VEYADA KADIN DOGUM HAPI KULLANIRKEN GÖGÜSÜ BÜYÜYEN İLACIN ADINI YASSN ÜTFENNNNNNN:utangac:kaydirigubbakcemile2lülülülülülüşutarafagitti
SAKIN INANMA :1no2: canım ben kullandım ama malesef hıc oyle bısı olmadı :1no2:keske olsaydı:utangac::roflol:kaydirigubbakcemile3

Ben evlendikten sonra biraz büyüme oldu ama ilaçmi etkiledi bilemem canim..

canım bende yasmin kullanıyorum ve benimde gösüslerim hapı içtiğim sürede felaket şişiyo büyüyor ama sonra o yedi günlük arada eski haline geri dönüyo doktorum hapın yan etkisi olduğunu söyledi ama herkeste aynı yan etki olmayabiliyormuş

Güzelim ben 1 yıllık evliyim evet benimkilerde çok küçüktü sadece korunmak amaçlı doğum kontrol hapı kullandım evet gerçekten büyüdüler hemde 75 ken 80-85 beden arası oldu.ama kesinlikle sen kullanma. Adı zaten doğum kontrol hapı. İlacın bende yan etkisi olmadı. ama hormonlarla oynadığı için sakın diyorum. Herkeste aynı etkiyi göstermeyeceğini doktorlar söylüyor zaten ben de bunu yaptı ama başkasında kıllanma falan yapıyormuş doktorun söylediği. Büyüteyim derken yogi olursun bak söylemedi deme.

Cnm benim bir arkadaşım ginera diye bir d.kontrol hapı kullanıyor ve göğüslerinin bayağı büyüdüğünü söyledi bende bu ay kullanmaya başladım bu ilacı daha 7 gün oldu benimde göğüslerim felaket hassaslaştı herhalde büyüyolar diye ...

büyüyo degildirde belki hapin tesirinden sisiyordur ve sonradan yine iniyordur tipki hastalancagimiz zaman sisip hassaslastigi gibi olabilir ben duydum bazilarinda hapin sayesinde büyüdügünü ama bu her insanda ayni etlkiyi yapmiyo diye biliyorum...

Cnm benim bir arkadaşım ginera diye bir d.kontrol hapı kullanıyor ve göğüslerinin bayağı büyüdüğünü söyledi bende bu ay kullanmaya başladım bu ilacı daha 7 gün oldu benimde göğüslerim felaket hassaslaştı herhalde büyüyolar diye ...
CANM SENİN DEDİGİN GYENELLE HERALDE BENİM ARKADAŞIMDA ONDAN KULLANMIŞ VE 3 GÜNDE GÖGÜSLERİ ŞİŞİMİŞ GÖGÜSLERİ KÜÇÜK DİE DOKTOR VERMİŞTİ ŞİMDİ BENDE KİST ÇIKTI O PROBLEMLER BİTSİN ARAŞTIRICAM O İLACI KULLANMAK İSTİORUM O İLACI ÇÜNKÜ GÖGÜSLERİM ÇOK KÜÇÜKKK :1no2:senağlama

doktor göğüs küçük diye ilaç veriyomu bizim bi arkadaş gitmişte doktora böle boş şeyleri kafanıza takmayın demiş yazamam falan demiş aslında yazsa ne güzel olur benimde derdim o yöndekaydirigubbakcemile4

canım bende yasmin kullanıyorum ve benimde gösüslerim hapı içtiğim sürede felaket şişiyo büyüyor ama sonra o yedi günlük arada eski haline geri dönüyo doktorum hapın yan etkisi olduğunu söyledi ama herkeste aynı yan etki olmayabiliyormuş

Bende de aynı etki var canım ama 1 gün bile unutsam sönyor bırak 7 günükaydirigubbakcemile2
dokunamıyorum bile ama rahatsız edici devam ederse bırakıcama.s

Evet tatlım ben kullandım(desolett) göğüslerimde şişme oldu ancak ilacı bırakınca tekrar iniyorlar..Yani doğum kontrol hapı kullandım oh bi beden büyüdüm die bişi yok varsa da geçici tatlım ilacı vücudundan atınca tekrar şişlik iniyor ve eski hallerine dönüyorlar..Bende bu şekilde olmuştu

bende son 10-15 gündür yasmin kullanıyorum korunma amaçlı ve göğüslerim acayip şiş dokununcada acıyo 7 günlük arada inecekmi bakalım onu test edicem

CANM SENİN DEDİGİN GYENELLE HERALDE BENİM ARKADAŞIMDA ONDAN KULLANMIŞ VE 3 GÜNDE GÖGÜSLERİ ŞİŞİMİŞ GÖGÜSLERİ KÜÇÜK DİE DOKTOR VERMİŞTİ ŞİMDİ BENDE KİST ÇIKTI O PROBLEMLER BİTSİN ARAŞTIRICAM O İLACI KULLANMAK İSTİORUM O İLACI ÇÜNKÜ GÖGÜSLERİM ÇOK KÜÇÜKKK :1no2:senağlama

Kistin basitsede iyilleşmesi için doğum kontrol ilaclarını veriyorlar.

ewet benimde göğüslerim büyüdü duphaston la..bu ara bıraktım duphastonu valla küçüldü gibi hissediyorum kullanırken 90 a çıktı göğüslerim ne güzel duruyolardı tam 90 dı ama şimdi 80 anca duruyo..anneme diyomki durmadan hadi kalk doktora gidelim göğsüm küçüldü diyorumda kızıyo bana:roflol:

aaa doktor banada duphaston verdi o dogum kontrol hapımı ama benm kist için verdi ve hiç degişiklk olmadı :a015::a015::çok üzgünüm:fisfisfisfisfisfis

ewet benimde göğüslerim büyüdü duphaston la..bu ara bıraktım duphastonu valla küçüldü gibi hissediyorum kullanırken 90 a çıktı göğüslerim ne güzel duruyolardı tam 90 dı ama şimdi 80 anca duruyo..anneme diyomki durmadan hadi kalk doktora gidelim göğsüm küçüldü diyorumda kızıyo bana:roflol:
ayyy kız cıddımısınyerimseniben banada dr. duphaston verdı 3 ay kullancam hadı ınsalah deyım ne deyım sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

arkadaşım bazı doğum kontrol hapları büyütüyor ancak sütyen bile göğüslerin yara olmuş gibi acıyor. doğal birşey değil,ilacın yan etkisi olduğundan büyüyor. bence hiç takma kafana göğüs olayını. ilaçlar kullanıpta hormonlarını bozma.ileride kanser yapma , kısırlık ..gibi riski olan şeyler bunlar.

merhaba 2 bucuk yilda okadar cok hap degistirdimki tabiki doktorum kontrolunde basindan beri yan etkilerini gördüm haplarin en uygununu bulana kadarda tam 4 marka kullandim(yasmin,yasminelle,valette,lamuna)son olarakta leios bunda kaldim simdilik sorun yok bilmiyorum türkiyede bu haplar varmi yurtdisindanim ben:) gögüs büyüme konusuna gelince evlendikten sonra gögüslerimde gözle görülür bi büyüme oldu ama bilemicem haplardanmi???

Back