• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol haplarıyla çamur banyosu....

angel25

Evli Mutlu Hamile :))))))
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
959
5
96
42
İzmir
slm bayanlar
doğum kontrol haplarının genelinde mi yasminde mi yada bende mi var bi anormallik var acaba 1. kutu yasminde adetim 4gunde bitti 13. gün hala çamur gibi akıntım var leke leke..
bu arada ben ilk defa doğum kontrol hapına başladım 2. kutuda da böyle bişey olurmu dersinizz...2. kutuyu bitiren arkadaşlar adetten sonra yine leke leke akıntı yaptımı sizede ona göre kullanmayı düşünüyorumda..baş ağrılarım şişkinliğim azaldı vücudum alışıyo iştahım da okadar yok :)

bende yeni basladim gecen ay
banada sizin gibi oldu, ara kanamalar olur demisti doktor
ama kanama yerine akintim olmustu benimde
bastan beri böyle birseyin olabilcegini bildigim icin yadirgamadim
adetim 4 gün sürdü, ikinci kutuya basladim bende ve su an akintim falan yok cok sükür

bende yeni basladim gecen ay
banada sizin gibi oldu, ara kanamalar olur demisti doktor
ama kanama yerine akintim olmustu benimde
bastan beri böyle birseyin olabilcegini bildigim icin yadirgamadim
adetim 4 gün sürdü, ikinci kutuya basladim bende ve su an akintim falan yok cok sükür

mrb cnm ara kanama ve akıntıyı duydum ama ara kanamadan kasıtları acaba adet tarzı bi kanamanın 1 ay içinde bikaçkez tekrarlamasımı :(( bu çok kötu olur benim için ay bende bu stress var ken 3 kerede olurum :sinifsinif:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben ilk hap kullanmaya başladığım zaman olmuştu.
ama şöyle.
yumurtalıklarımda minik bir kist görülmüştü sonra hapa başladım ve adetim düzene girmişti.
o sıralar sık sık parça parça gelen ve rengi kahverengi olan lekelenmeler yaşadım.
bunu netten bi doktora sorduğumda hapın etkisiyle yumurtalıklarımın temizlendiğini yazmıştı bana.
nihayetinde de öyle olmuş.
sonraki kontrole gittiğimde kist falan kalmamıştı.
hap gerçekten temizlemişti ve adetimi düzenlemişti ...
haptan önce adetlerim çok düzensiz ve saçma sapandı...

ben 2 yıldır yasmin kullanıyorum.çok memnunum.kullandığım ilk 2 ay kadar koyu lekelenmeler oldu.daha sonra geçti.buda zaten ilk aylar normalmiş.prospektüsündede yazıyo zaten.bi zaman sonra geçiyo bu durum.tabiye kişiye göre zamanı değişir.

Back